Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
A MAI CĂZUT UN SICRIU ZBURĂTOR !

A MAI CĂZUT UN SICRIU ZBURĂTOR !(4745)

A mai căzut un MIG!

Dacă, în momentul în care scriu aceste rânduri, starea pilotului nu ar fi incertă, m-aș dezlănțui într-o parodie spumoasă.

Așa, însă, trebuie să reamintesc că aceste avioane blestemate, primite în dar de la frații noștri de peste Prut, dacă, între timp, nu s-a schimbat frontiera, au semănat moartea peste tot!

Și dacă ne-am fi aflat în război cu rușii, nu cred că am fi pierdut atâția piloți, cum se întâmplă pe timp de pace.

Cu toate acestea, până acum, nu s-au înregistrat abandonuri printre piloții de MIG-uri și nici refuzuri de zbor. Trebuie să ai un curaj nebun să te urci într-un aparat de zbor instabil, gata oricând să se defecteze, deci, nesigur.

De foarte multe ori, în ciuda pregătirii profesionale și de luptă de excepție, dovedită în tot felul de misiuni, MIG-ul i-a trădat pe piloții români...

Într-un fel, în ultimii ani, am asistat la o jertfă absurdă, dar la fel de adevărat este că niciodată nu s-au găsit fonduri suficiente pentru aviația noastră militară...

După ce au fost obligați să zboare cu niște rable sortite eșecului, piloții militari români au primit aparatele scoase la casat de către portughezi și alte țări prietene din U.E.

E păcat. Avem piloți de mâna întâi și îi punem să facă performanțe pe adevărate sicrie zburătoare!

Ca și în cazul flotei militare din Marea Neagră, dotată cu un submarin depășit de tehnica actuală și diverse alte nave achiziționate după criterii de pace și nu de război!

Vezi noul scandal al corvetelor...
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii