Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Deputatul Bogdan Huțucă: Prioritatea noastră, în această perioadă, este alegerea unui nou președinte al Partidului Național Liberal

Deputatul Bogdan Huțucă: Prioritatea noastră, în această perioadă, este alegerea unui nou președinte al Partidului Național Liberal(2494)


Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public cu privire la relația dintre primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu, și PNL Constanța, președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă, susține că „prioritatea liberalilor constănțeni, în această perioadă, este organizarea în vederea Congresului Partidului Național Liberal din 17 iunie”.

„Cunoaștem problema semnalată de către o parte a presei constănțene cu privire la participarea primarului Ancuța Belu la acțiunile de campanie ale contracandidaților noștri. Aș vrea să se înțeleagă foarte bine faptul că orice decizie, cu privire la eventuale sancțiuni, se va lua în forurile de partid, după analiză și dezbatere. Nu vorbim despre decizii unilaterale, suntem o formațiune politică pentru care dezbaterea și regulile elementare ale democrației funcționează foarte bine, indiferent ce ar spune unii sau alții”, afirmă președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ANDREI TIMARU: CAMPION LA 9 ANI! TATĂL: ANTRENOR PE VIAȚĂ. MAMA? ȘTIE CINEVA CE ÎNSEAMNĂ SĂ FII MAMĂ DE CAMPION?!
scris de Lucian Cristea
De când Andrei Timaru a cucerit al doilea său titlu de campion național la tenis de câmp, încerc să îmi aduc aminte cum a apărut(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii