Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Deputatul Bogdan Huțucă: Prioritatea noastră, în această perioadă, este alegerea unui nou președinte al Partidului Național Liberal

Deputatul Bogdan Huțucă: Prioritatea noastră, în această perioadă, este alegerea unui nou președinte al Partidului Național Liberal(2474)


Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public cu privire la relația dintre primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu, și PNL Constanța, președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă, susține că „prioritatea liberalilor constănțeni, în această perioadă, este organizarea în vederea Congresului Partidului Național Liberal din 17 iunie”.

„Cunoaștem problema semnalată de către o parte a presei constănțene cu privire la participarea primarului Ancuța Belu la acțiunile de campanie ale contracandidaților noștri. Aș vrea să se înțeleagă foarte bine faptul că orice decizie, cu privire la eventuale sancțiuni, se va lua în forurile de partid, după analiză și dezbatere. Nu vorbim despre decizii unilaterale, suntem o formațiune politică pentru care dezbaterea și regulile elementare ale democrației funcționează foarte bine, indiferent ce ar spune unii sau alții”, afirmă președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CARACATIȚA PESEDISTĂ ȘI SALAMUL DE SOIA
scris de Lucian Cristea
Desemnarea unui candidat pentru alegerile locale de la Constanța a dat naștere la o agitație inutilă și fără precedent! Activiștii (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • De ce candidează Mircea Diaconu?
  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE