Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
ȘCOALA DE PREFĂCĂTORII ȘI ARTE FRUMOASE A PSD

ȘCOALA DE PREFĂCĂTORII ȘI ARTE FRUMOASE A PSD(5343)

Până la Sorin Grindeanu, care, prin dezvăluirile sale, l-a lăsat pe Liviu Dragnea fără curea la pantaloni, nu mi-am imaginat cât de importantă este pentru PSD instituția Școlii de Prefecătorii și Arte Frumoase.

Eu, naivul de mine, luam în serios dramoletele pesediste ale domnului Dragnea, care, cu mâinile suflecate, ca la râu, se făcea că lucrează pentru binele națiunii!

Pe lângă carne, pene, ouă, el ne dădea salarii mărite nouă!

În realitate, se juca de-a ursul păcălit de vulpe, probă de bază la școala amintită. Conform scenariului, s-a întins în mijlocul drumului, făcând pe mortul, ca să găsească un premier la chilipir, ușor de manevrat, ușor de fentat.

Un fel de Hopa Mitică din popor, ca să dea națiunii o nouă lecție ieftină de democrație.

Noua capodoperă pusă în scenă scoate în evidență talentul actoricesc al domnilor Dragnea și Grindeanu, care au reușit să pună PSD în pioneze și pe noi, poporul, în postura celor păcăliți.

Sub genericul “Grindeanule, fă-te șase luni că guvernezi”, școala amintită a atins apogeul în materie de farse și tras în piept cetățeanul

Este unica instituție de acest gen din țară care valorifică materia primă pe care o avem din abundență: MINCIUNA.

Până la apariția școlii, condusă de prof. universitar dr. docent Liviu Dragnea, se mințea mult, ca și acum, dar în stare brută. Mai ales în politică.

În timp, specialiștii care au studiat această problemă au ajuns la unele concluzii interesante. Pentru PSD, mai mult decât în alte formațiuni politice, minciuna se practică pe scară largă, dar ușor șlefuită și îndulcită în laboratoarele școlii amintite.

Conform noilor standarde, minciuna este trecută prin filtrul artelor frumoase, plimbată peste tot și servită într-o formă finită.

Dacă ați observat, atunci când promite, ca orice politician, el fiind mai breaz, Liviu Dragnea se uită direct în ochii noștri. Devine tandru și ne spune povești pescărești. Cu Grindeanu, la știucă.

Amândoi pozează senzațional în victime și în cetățeanul “Curg zdrențele de pe mine”, deși, în ce privește calitatea vieții, o duc foarte bine.

Absolvenți ai Școlii de Prefăcătorii și Arte Frumoase, cei doi foști prieteni s-au dezbrăcat de caracter și se dau în gât reciproc! Sunt de-a dreptul jalnici!

De câteva zile încoace, țin afișul scandalurilor pe plan național, nu numai în PSD, generând o criză politică fără precedent. Exact ce ne lipsea!

Disputa dintre protagoniști ține ca întotdeauna de prioritățile și orgoliile lor personale și nu de interesul național, chestiune tratată la mișto!

Ținta? Se știe, postul de prim ministru al României, tratat de unii ca și cum ar fi o școală pentru șoferi amatori!

De pildă, Grindeanu a fost luat din basca lui Dragnea și așezat în fruntea guvernului care nu mai este...

Grindeanu e catalogat ca fiind mediocru și depășit de situație, dar nimeni nu își asumă răspunderea! După ce l-a pupat ca pe un ponei în frunte, prrezentându-l ca fiind soluția cea mai bună pentru șefia guvernului, Dragnea se dezice de protejatul său!

S-a dus epoca lăudăroșeniilor gen “Grindeanule, ești cel mai bun!” Acum, premierul e catalogat drept unealtă sau chiar nebun, după cum declară Gabriela Firea, apărătoarea de nădejde a lui Liviu Dragnea.

Cine intră în malaxorul pesedist, fără a fi urmat Școala de Prefăcătorii și Arte Frumoase, riscă să nu se mai recunoască pe sine însuși.

Ați văzut ce zice Liviu Dragnea despre fostul său partener de pescuit: Nu mai este cum era! Adică, preș în fața domniei sale!

Ba, dimpotrivă, continuă să-l ardă bine la figură!

Dacă mai vine și Ponta...
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii