Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
PNL Hârșova - Comunicat de presă

PNL Hârșova - Comunicat de presă(2129)

Dincolo de evaluările politice îi dorim doamnei viceprimar Dumitra Stan succes în noua funcţie şi o asigurăm că va avea sprijinul consilierilor liberali, în fapt, de acest sprijin beneficiind toate proiectele care în mod onest vor fi dovedite ca fiind promovate în folosul întregii comunităţi locale.

Prin specialiştii şi expertiza de care dispune, PNL Hîrşova va propune Primarului şi Consiliului Local proiecte care să sprijine: dezvoltarea economico-socială locală durabilă şi realizarea de locuri de muncă; transparenţa actului decizional şi a actului administrativ; consultarea cetăţenilor; coeziune socială, decenţă, echitate şi aplicarea unitară a legilor; elaborarea şi susţinerea unor programe pentru tineri; creşterea performanţei serviciilor publice; realizarea unui climat de ordine şi linişte publică prin îmbunătăţirea comportamentului şi respectarea normelor de conveţuire; abordare responsabilă privind reglementarea urbanistică şi planificarea urbană; pecum şi alte iniţiative concrete care să conducă la realizarea unei bune guvernări locale.

PNL Hîrşova apreciază că alegerea noului viceprimar al oraşului Hîrşova prin unanimitatea consilierilor ALDE şi PSD, scoate din subteranele politicii locale bucuria celor două grupări politice de a nu-şi mai ascunde buna colaborare, mascată timp de un an printr-un circ ieftin în care „Tudor Nădrag, fostul primar de la Hârşova strângea semnături pentru demiterea actualului edil, Viorel Ionescu”, iar actualul primar ne spunea că “afacerile necurate, cu iz penal, ale fostei administrații a orașului Hârșova încep să iasă la iveală, opinia publică aflând nenumăratele ”învârteli” pe care Tudor Nădrag le-a făcut pe seama bugetului local”.

Votul comun ALDE – PSD din sedinţa din 19 iunie a.c., era deja anunțat de primarul Viorel Ionescu care a declarat

”Mizăm foarte mult pe sprijinul PSD, care ne-a spus că ei nu vor nominaliza vreun consilier pentru funcția de viceprimar” şi care reconfirmă incapacitatea PSD de a desemna şi susţine un viceprimar din rândul consilierilor săi, dar şi că administrarea oraşului va implica o majoritate care să aibă valori comune, ceea ce credem că, de acum, este vizibil între actualul primar şi predecesorul său. 

PNL a anunţat cu câteva zile în urmă că nu este interesat de postul de viceprimar pentru a rezolva un loc de muncă pentru cineva anume, refuzând anumite oferte primite direct sau prin intermediari, dar ar fi putut desemna, prin decizia BPL, un candidat la funcţia de viceprimar al oraşului care să lucreze în echipă cu primarul şi să fie garanţia implementării măsurilor din “Programul local al PNL”, de care trebuie să beneficieze toţi cetăţenii oraşului.

 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CAZUL MUHSCINĂ A DEMONSTRAT CĂ UNOR LIBERALI LI S-A USCAT MASCA PE FIGURĂ!
scris de Lucian Cristea
George Muhscină și-a dat demisia pe șest din PNL Constanța! Nu a mai trecut pe la conducerea de partid! Se grăbea să se înscrie(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • CAZUL MUHSCINĂ A DEMONSTRAT CĂ UNOR LIBERALI LI S-A USCAT MASCA PE FIGURĂ!
  • LINIA MARITIMĂ CONSTANȚA – ANTONIADIS LA CÂRMĂ!
  • CORINA MARTIN CALCĂ PE URMELE LUI NEA DONȚU, ÎN CĂUTAREA FRUNZELOR TĂIATE LA CÂINI!
  • Fermierii vor fi despăgubiți!
  • OMUL CU SĂGEATA ÎN JOS A AJUNS ÎN TOLBA LUI VOICULESCU...