Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
Moțiunea  FĂGĂDĂU ÎN BEZNĂ

Moțiunea FĂGĂDĂU ÎN BEZNĂ(4605)

Periodic, din când în când sau la ce intervale de timp vreți dumneavoastră, ca să zic așa, ar trebui ca și aleșii noștri locali să treacă prin furcile caudine ale unei moțiuni de cenzură.

Să le țâțâie și lor curul după culoarea feței și să-i treacă toate nădușelile, ca și cum ar fi mâncat piperat, așa cum i s-a întâmplat domnului Liviu Dragnea, brav conducător.

Ca să vorbim la obiect și să nu batem câmpii, mă întreb dacă nu ar fi potrivit, chiar momentul, ca primarul nostru bun și drag, Decebal Făgădău, să fie și dumnealui evaluat.

Da, cum să zic, pe bune!
Pe baza unei grile corecte și reale care să arate ce s-a făcut și ce nu s-a făcut de la începutul mandatului său și până în prezent.

În povestea cu debarcarea premierului Grindeanu, evaluarea miniștrilor nu a fost o idee rea. Ba, dimpotrivă...

Din păcate, ea a fost deturnată în cu totul altă direcție...

Poate e spus prea mult “Moțiune” pe plan local. Formularea contează mai puțin, important este scopul.

Corect ar fi ca primarul să nu fie lăsat, și în virtutea faptului că este șef executiv de partid, de capul lui, cum se întâmplă acum.

Se uită cineva pe foaia lui de parcurs, că, din câte am înțeles, nu prea dă nimănui socoteală! Zic oamenii că umblă cu nasul prea sus, că a avut, ca viceprimar, de la cine învăța chestia asta...

Din când în când, primarul trebuie ajutat, pentru că a rămas agățat de rafturile pline cu borcane cu miere, să coboare cu picioarele pe pământ.
Într-un astfel de moment, s-ar potrivi moțiunea “Făgădău în beznă”, cu o anexă pentru viceprimarul Babu, cunoscut pentru faptul că a lăsat de mai multe ori Constanța în întuneric.

"Și care-i problema?"  Așa suna o replică celebră a lui Radu Mazăre, care, printr-o formulare rapidă și acidă, își punea imediat adversarii la punct.

Decebal Făgădău este prea rigid pentru o astfel de replică. La fel de rigid și când trebuie să-și îndeplinească atribuțiunile de primar, domeniu în care s-a remarcat prin câteva gafe monumentale sau printr-o pasivitate bolnăvicioasă...

O să-mi spuneți că îmi bat capul degeaba cu moțiunile locale și alte treburi de genul ăsta...
Că, oricum, pe cei din clasa primarului Făgădău o să-i sancționeze electoratul la alegerile viitoare și așa și pe dincolo...

Aiurea. Doi bani nu dau dumnealor pe electorat! S-a văzut chestia asta și în timpul certurilor de mahala dintre premierul Grindeanu și Liviu Dragnea, șeful PSD!

Ați simțit dumneavoastră o umbră de respect față de cetățeni în toată această poveste?
L-ați surprins pe Dragnea gândindu-se, îngrijorat peste măsură, în aceste zile, la alegerile viitoare și că s-ar putea ca electoratul să-i sancționeze?

Dacă marele șef al PSD nu are coșmaruri pe această temă, de ce s-ar zvârcoli de rușine tocmai Decebal Făgădău, care a ținut să ne spună în gura mare cum votează el moțiunea.

Când ne lămurește domnia sa în privința măsurilor care ar trebui să contribuie la împrospătarea imaginii orașului Constanța, poarta pe unde au început deja să vină turiștii atrași de litoralul românesc?

Din păcate, orașul arată ca un câine vagabond rătăcit prin parcul arheologic!
Dacă îi pune noul guvern câțiva covrigi în coadă, ar putea fi folosit ca brand pentru turismul românesc.

Apropo, știți ceva de soarta ministrului constănțean al Turismului? Rămâne?! Își retrage demisia?

Ceilalți miniștri demisionari susțin că nu e scrisul lor!  

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii