Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
CANIBALII  DE PE  LITORAL

CANIBALII DE PE LITORAL(22425)

Canibalii și-au reluat locurile strategice pe litoral, punând în pericol sănătatea tuturor, ba chiar viața turiștilor!

După ce se mănâncă între ei, canibalii valorifică, în unitățile lor de alimentație publică, leșurile rezultate în urma confruntărilor sângeroase.

Pentru ei, e sfântă lozinca: “Nimic nu se pierde, totul se transformă, chiar dacă marfa a intrat în putrefacție!”

Aud că la o unitate de alimentație publică s-au găsit stocate pe jos sau aiurea alimente care au expirat de un an de zile!

Cu seninătatea caracteristică celor care otrăvesc populația, canibalii au susținut că produsele respective sunt supuse unui lung proces de frăgezire!

Ceea ce face ca ciorba servită de ei la linia de autoservire să colcăie de anumite făpturi aflate în mișcare...

Canibalul de serviciu a încercat să ne convingă că produsele vechi de peste un an de zile, lăsate să zacă într-un galantar oarecare, au valoarea nutritivă a produselor Bio.

În aceste condiții, nu știi niciodată cu ce sau cu cine te poți trezi în farfurie, nou spațiu de socializare, dată fiind diversitatea materiei prime expirate.

Mănânci la ei și vomiți în salvare!
Sigur, unii turiști caută de-a dreptul noduri în papură, deși canibalii ne recomandă hrana vie cu cât mai multe microorganisme...

Mănânci la ei și te scarpini pe drum în cerul gurii, posibil brand.

Anul trecut, produse asemănătoare au fost găsite la un hotel cu pretenții din Mamaia! Când eram aproape convins că patronul o să dispară de pe harta turistică a litoralului, dumnealui și-a reluat liniștit activitatea!

Ce s-a întâmplat cu sutele de kilograme de carne vechi de peste un an de zile? Vezi ce am scris mai sus...

Nimic nu se pierde...
Noroc că, în perioada respectivă, s-au organizat mai multe botezuri și diverse agape de sezon.

În loc să fie pedepsiți exemplar, canibalii de pe litoral se bucură de o suspectă protecție din partea instituțiilor care ar trebui să stopeze acest veritabil genocid !

În loc ca unitățile canibalilor să fie pur și simplu desființate pentru totdeauna, sunt tolerate în continuare pe litoral!

Să dispară definitiv!

Ce așteptăm? Să moară câțiva turiști?

Lăsăm pe oricine să afecteze grav imaginea litoralului românesc?

La bulgari, în ciuda măsurilor luate, se spune și acum, după ani de zile, că riști, dacă ai o mașină de lux, să rămâi fără ea! 

Cu noi ce o să se întâmple? O să ni se ducă buhul că otrăvim lumea cu alimente vechi de peste un an de zile!

Ne permitem un asemenea lux propagandistic, doar pentru că instituțiile abilitate nu pot sau nu vor să ne scape de canibali?
De ce sunt tolerați astfel de indivizi?

Domnul ministru constănțean al Turismului își bate capul să găsească un nou brand!

Să pună pe pieptul Turismului o emblemă cu antricoate de vită în stare de putrefacție, fără garnitură.

Fără măsuri radicale menite să ne scape de canibalii turismului, toate programele ministrului, indiferent cine este el, au doar efectul frecției cu spirt la un picior de lemn!

Știți cum e.
Ușor ți se pune o etichetă, greu scapi de ea!
 

Comentarii

AlexNic
25-06-2017
Calitatea mancarii nu intra in conceptia multor operatori de turism din Romania. Pur si simplu ma gandesc ca pentru ei este o notiune abstracta sa oferi mancare de calitate, proaspata, cu gust si la preturi rezonabile. Altfel nu ar exista asemenea tendinte. Am mancat in doua locuri in Sinaia anul asta si am descoperit ca pentru ei ciorba este un mister. O zeama care trebuie sa se potriveasca cu orice tip de carne. fie ca vrei de vita, sau pui, sau porc vei avea aceeasi zeama in care se arunca niste bucati de carne care nu au nici o legatura cu ciorba. Gustul probabil ca intra in pachet extra. Am fost la un alt restaurant cu "steif" acolo vandeau la 14 lei paine prajita!! (Legal este dar moral nu). In Brasov, terasele goale, poti sa te asezi sa citesti Biblia si nu vine nimeni sa te intrebe ce faci acolo. Am stat la o terasa si 5 flacai stateau de vorba pana nu m-am dus la ei sa ii deranjez nici nu ma observasera. Trecusera ceva minute de cand stateam la o masa la terasa aia goala. In Predeal am fost la un restaurant si ospatarul "uitase " sa mai vina cu restul. Asta e turismul romanesc. Calitatea serviciilor nu intra in pret.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SUBMARINUL GALBEN
scris de Lucian Cristea
După ce, cu totul întâmplător, l-am descoperit pe Septimiu Bourceanu pe o poziție retrasă în PNL Constanța, m-am întrebat de ce(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii