Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
ECHIPA LUI FLORIN CÂRSTOCEA A PRINS MONSTRUL DE LA CORBU ȘI S-A CALIFICAT LA CAMPIONATUL MONDIAL DE PESCUIT DIN UNGARIA !

ECHIPA LUI FLORIN CÂRSTOCEA A PRINS MONSTRUL DE LA CORBU ȘI S-A CALIFICAT LA CAMPIONATUL MONDIAL DE PESCUIT DIN UNGARIA !(7284)

De când a intrat în circuitul marilor competiții de pescuit sportiv, localitatea Corbu a devenit epicentrul poveștilor pescărești, a celor adevărate, încărcate de pasiune, greu de calificat în cuvinte, și dramatism.

Dragostea pentru natură și pescuit a omului de afaceri Florin Cârstocea s-a răsfrânt pozitiv asupra întregii zone.

Practic, pescuitul sportiv a schimbat total destinul unei localități, altădată, anonime, asociată adeseori cu construcțiile sumbre de la Petromidia. 

Iată că omul sfințește locul și prin pescuit! 

Mă refer, desigur, la pescuitul sportiv, în care disputa dintre pescar și pește este reglementată prin reguli stricte, în așa fel, încât, fiecare pleacă la luptă cu șansa lui...

În opinia mea, pescuitul sportiv se potrivește celor cu foarte multă imaginație. Ca într-un celebru film românesc, fiecare, când ajunge pe malul lacului, visează să prindă monstrul!

Când se îndoaie lanseta cuiva, ceilalți adversari abia mai respiră! 

Monstrul! Dacă a prins monstrul? După care se aude un oftat de ușurare în mai multe limbi de circulație internațională, în cazul concursurilor cu o masivă participare de peste hotare.

La Corbu, în perioada mai-iunie a.c., povestea monstrului s-a perpetuat cu ocazia desfășurării CAMPIONATULUI DE PESCUIT LA CRAP AL AGVPS. 

Treabă profesionistă, așa cum lui Florin Cârstocea îi plac lucrurile bine socotite în matca lor. Adică pe durata a trei ediții, ultima derulându-se în perioada 22-25 iunie 2017. 

SC RIG SERVICE s-a dovedit a fi și de această dată o gazdă cu blazon nobil, asigurând tuturor participanților condiții excepționale de concurs pe Lacul Corbu. 

Dintr-un luciu de apă oarecare, Lacul Corbu a devenit, și prin intermediul pescuitului sportiv, un reper turistic pentru litoralul românesc, ceea ce nu e puțin lucru...

Dar să trecem la cronica întrecerii propriu zise. 

La ediția din acest an, s-au înscris inițial 34 loturi-102 echipe. Luptă strânsă, fir întins, nervi întinși și ei la maxim, nu mai vorbesc de orgolii, iluzii până la scoaterea lansetei din apă și iarăși gânduri ascunse în legătură cu monstrul, care, de data aceasta, a luat forma unui trofeu sportiv. 

Punctul maxim al extazului declanșat de această competiție a fost atins în finală, unde s-au calificat 6 loturi-18 echipe.

În cele din urmă, monstrul de la Corbu a fost prins din bucăți de către Florin Cârstocea și echipa lui.
Cu un total de 872, 17 kg. pește, CLUB CRAP CORBU s-a clasat pe primul loc. 

O victorie de excepție, care înseamnă, pe lângă multe altele, calificarea la CAMPIONATUL MONDIAL DE PESCUIT DIN UNGARIA! 

Competiția are loc în luna septembrie, dar noi îi urăm, încă de pe acum, succes lui Florin Cârstocea, ca să stea firul cât mai întins...

La fel de întins ca și în 2012, când echipa României a câștigat CAMPIONATUL MONDIAL DE PESCUIT LA CRAP.
Această victorie supremă este legată direct de baza sportivă de la Corbu, unde s-a scris cronica unei mari și valoroase premiere. 

Desigur, în septembrie, vom fi cu tot sufletul lângă sufletul lui Florin Cârstocea, care a făcut din pescuit nu numai o pasiune personală, ci și o tradiție națională!
 

 

 

 

 


  

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii