Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Atentie, se opreste apa in municipiului Constanta!

Atentie, se opreste apa in municipiului Constanta!(2314)

Pentru executarea unor lucrari de inlocuire a conductei de distributie apa, cu diametrul de 250 mm, de pe bd. Aurel Vlaicu, din municipiul Constanta, pe portiunea dintre restaurantul Portofino si PECO OMV, RAJA Constanta va intrerupe furnizarea de apa in seara de joi, 29 iunie, ora 23,00, pana vineri, 30 iunie, ora 10,00.

Vor fi afectati de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de strazile: Aurel Vlaicu, Alexandru Lapusneanu, Dispensarului, Aurel Vlaicu, Punctul Termic 142, precum si Satul de Vacanta - Complex Dobrogea, Peco OMV si Baza Sportiva a Universitatii Ovidius. De asemenea, vor avea apa cu presiuni reduse consumatorii din perimetrul delimitat de strazile Dispensarului, A. Lapusneanu, Suceava, aleea Lotus, Cismelei, Dispensarului, precum si cei alimentati din Punctul Termic 140.

Ne cerem scuze fata de abonatii afectati si ii asiguram ca echipele care executa lucrarile vor face tot posibilul pentru finalizarea interventiilor si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp. Totodata, rugam toti consumatorii afectati de aceasta oprire sa-si asigure rezerva minima de apa pentru consum si uz casnic pe perioada intreruperii furnizarii apei.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii