Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
interviuri
VALENTINA MALAMA, Director al Atelierului de croitorie Little Star:  Toate materialele folosite de noi sunt child friendly!

VALENTINA MALAMA, Director al Atelierului de croitorie Little Star: Toate materialele folosite de noi sunt child friendly!(4401)

1) Cum a pornit ideea acestui atelier de croitorie şi când a fost inaugurat?

Atelierul a fost inaugurat acum 2 luni şi este un proiect de suflet pentru mine. Şi eu sunt mămică şi conceptul a plecat de la probleme pe care le întâmpinam şi eu când voiam să îi iau fetiţei mele altceva decât ce găseam în mall. Sunt multe mămici care îşi salvează poze de pe internet cu haine pe care le plac pentru ele sau copiii lor şi nu ştiu unde să şi le facă, iar aici intervenim noi!

2) Ce fel de articole vestimentare aveţi în stoc şi ce puteţi realiza la comandă?

Avem o colecţie capsulă de haine gândite de noi, realizate în serie redusă, atât pentru fetiţe cât şi pentru băieţei. Acestea sunt expuse deja în magazinul nostru. Orice model al nostru poate fi realizat pe mărimea dorită şi din materialul preferat! De asemenea, clientele pot solicita alte modele faţă de ce propunem noi şi suntem deschise la orice solicitare!

3) Care sunt avantajele materialelor pe care le folosiţi ?

Toate materialele folosite de noi sunt child friendly. Folosim foarte mult bumbac, poplin, pânză topită sau vâscoză! Sunt materiale naturale, multe dintre ele fiind cumpărate de la producători români care din păcate sunt pe cale de dispariţie!

4) Sunt constănţencele receptive la ideea de seturi de haine mamă-fiică?

Da, putem spune că sunt chiar cele mai de succes articole vestimentare ale noastre! Le-am realizat pe diverse modele şi culori şi toate au ieşit superbe!

5) Ce altfel de produse puteţi personaliza la comandă?

Ni se par foarte cool hăinuţele cu mesaje haioase, dar putem personaliza practic orice articol vestimentar!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

NE ÎNTOARCEM ÎN EVUL MEDIU!
scris de Lucian Cristea
Trăiesc cu senzația că mă aflu într-un tren al timpului pierdut, care trece dintr-un tunel în altul, are o frecvență bună în mers(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii