Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
CHIȚAC SE LUPTĂ DE UNUL SINGUR CU UMBRA PSD !

CHIȚAC SE LUPTĂ DE UNUL SINGUR CU UMBRA PSD !(2373)

Un ultim sondaj dat publicității îl plasează pe Vergil Chițac, de la PNL, pe poziția a doua în preferințele constănțenilor, după independentul Andrei Popescu.

Dacă ar fi să-l luăm la bani mărunți, după fapte și nu după declarații sforăitoare, cu mulți zurgălăi, Chițac nu justifică în niciun fel poziția ocupată, dar, vorba aia, preferințele electoratului nu se discută...

Orice sondaj reprezintă, în opinia mea, un prilej de evaluare a celor care se află într-o continuă competiție electorală, fie că se visează primar sau parlamentar.

Personal, cred mai mult în evaluarea făcută de cetățeni, cu coeficientul aferent de subiectivitate, decât în aprecierile măsluite de către cei care vor să ne convingă că avem un guvern competent.

Uitați-vă la guvernul Tudose. Nici nu s-au proptit bine în scaune domnii miniștrii și doamnele bune de gură, că, gata, i-au și evaluat!

Cine face evaluarea asta? Cum și în ce fel? Cât este evaluare și cât făcătură?

În cazul Guvernului Grindeanu, azimutul a fost ca toți miniștrii, cu o excepție sau două, să fie declarați incompetenți, pentru ca Dragnea să-și justifice atacurile la adresa fostului premier.

Ne-am obișnuit deja cu jocul de picioare al liderului PSD!

Acum, s-a făcut evaluarea cu noaptea în cap! Pe ce? Pe ochi frumoși?

După un guvern incompetent, avem de-aface, mai nou, cu miniștrii cu Steaua Republicii în frunte!

Despre Vergil Chițac, nu se poate spune că, în privința activității sale parlamentare, a rupt gura târgului. Nici nu avea cum, fiind preocupat mai mult cu plata unor polițe în interiorul PNL.

Războiul personal al amiralului a adus numai deservicii partidului care l-a propulsat, pe baza unui cec în alb, în arena politică. Și nu un partid oarecare, ci PNL!

Îmi face impresia că Vergil Chițac se supraevaluează singur...

La capitolul merite incontestabile, este recunoscut ca un foarte bun expert militar. Cinste lui, dar asta nu-i încălzește deloc pe constănțeni, ale căror interese nu sunt reprezentate corespunzător.

Mai bine expert la NATO, ceea ce ar constitui un motiv de mândrie patriotică, decât codaș la oraș! Deocamdată, obiectivele domnului Chițac sunt destul de confuze în privința aspirațiilor sale politice.

Din păcate, supărat în continuare pe propriul său partid, domnul Chițac refuză să colaboreze cu noua conducere a PNL Constanța! Păcat.

Acum, când PNL este pe cale să redevină, sub bagheta lui Ludovic Orban, forța politică de altădată, domnul Chițac pare tentat să opteze pentru altă formațiune politică!

Vrea să se așeze sub pălăria lui Victor Ponta? Cred că este o alegere neinspirată, dar, desigur, nu e treaba mea să-l consiliez pe expertul nostru militar...

Are destui sfătuitori în jurul său, care nu fac altceva decât să-l provoace împotriva lui Boroianu, Huțucă et. comp. Totuși, mă întreb, la ce bun tot circul ăla cu renunțarea la statutul de amiral și înrolarea domniei sale în politică!

Nu domnia sa declara, cu lacrimi în ochi, ca în filmele indiene, că dumnealui e liberal de mic copil, bla, bla? Într-un fel, Comănescu, de la GSP, care l-a jucat pe degete, i-a făcut un mare cadou. L-a adus, trecând peste toate etapele preliminarii, în PNL și, acum, vrea să se arunce în brațele lui Ponta!

Un aventurier aflat la sfârșitul carierei sale politice! Ca și în alte situații de acest gen, orgoliile prostești nu au dus la nimic bun. Poate doar la satisfacerea unor mofturi rebele ale lui Gabriel Comănescu - GSP, inventatorul lui Chițac!

PNL Constanța are acum o conducere competentă și dispusă să se înhame la treabă.

Prin atitudinea adoptată până acum, marcată de un plus nejustificat de infatuare, Vergil Chițac s-a plasat singur în afara partidului! Și-a imaginat pesemne că o să plouă, ca la fotbal, cu oferte tentante. Poate de la NATO...

Împreună, PNL și Chițac ar putea conta în calculul electoral pentru alegerile locale. Sigur, e mult mai ușor să demolezi decât să construiești!

Deocamdată, Chițac se luptă de unul singur cu umbra PSD!
 

Comentarii

Ioan
12-07-2017
Ce bine ar fi de s-ar trezi liberalii şi-ar fi consecvenţi în a-l susţine pe Vergil Chiţac candidat pentru Primar de Constanţa. Din câte s-a putut vedea, cu ochiul liber, şi cu mâna pe inimă, liberalii au cam încurcat borcanele, cel puţin în alegerea biroului şi-al preşedintelui liberal de Constamţa, organizând alegerile "cu liste şi cumetrii", în absenţa "preşedintelui în funcţie". Chiţac nu este singur şi nici nu este un traseist. Viaţa o va dovedi. Deocamdată apele sunt tulburi, dar "Marea Neagră, din fericire, are peşte". Vânt la pupa şi candidaţi la primărie "după merite, ţinută şi nevoile reale ale unui oraş multicultural cum este Constanţa". Personal văd Constanţa un fel de NY al României. Cine nu s-ar mândri ca-n perioada care vine, la Primărie să fie "un cap limpede, o inimă curată şi-un vizionar". Vorba aceea: luaţi mâinile murdare de pe primărie!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii