Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
SCRISOAREA  a III-a

SCRISOAREA a III-a(2525)

Doamna Kovesi a așezat de trei ori Parlamentul României în genunchi! Și nu oricum, ci pe coji de nucă!

A scos nuielușa și i-a altoit la funduleț pe membrii comisiei SRI! "Niște mameluci!", cum zicea cineva, care au rămas cu invitația la audieri în mână pe post de evantai chinezesc!

Ca la dentist. Ca la vizitele conducătorilor noștri iubiți în China! Domnule Ponta, să-i spuneți lui Liviu Dragnea să ne aducă trenulețul chinezesc...

Dacă parlamentarii ar fi urmărit mersul evenimentelor, ar fi aflat cine dictează în România și cine o susține pe șefa DNA. Și, atunci, nu mai insiști în prostie să vină la audieri!

Până acum, membrii comisiei de bătut apa în piuă au fost trimiși de trei ori la plimbare de Kovesi! Mersul pe jos face bine la lingurică. A refuzat de trei ori?

Înseamnă că de trei ori a pus invitația comisiei SRI în locul unde stau dosarele...

Și unde obișnuiește domnia sa să țină dosarele? Sub fund, desigur, după cum am reținut dintr-o înregistrare audio comică.

Cum s-ar spune, acesta este locul de depozitare a invitațiilor la audierile organizate de comisia SRI!

O dovadă în plus că Parlamentul României este tratat cu dosul! E drept, o merită! Nicăieri nu am văzut o așa aglomerare de figuranți pe metrul pătrat în jurul fundului cu dosare!

În aceeași categorie intră și alte instituții ale statului.

Cu fundul pe dosare, doamna Kovesi joacă tare! A dat jos armata din pod și a impus disciplina de fier în instituția pe care o conduce...

Din când în când, câte o muscă leșinată îi aduce o invitație cu parafa Parlamentului la audieri. Și care-i problema? Codruța nu are chef de vorbe...

Ca să ce? Ca să povestească dacă a fost sau nu la cina cea de taină organizată de generalul Oprea?
Interesează pe cineva meniul? Să sune la Paprika.

Eroina zilelor noastre i-a tras comisiei al treilea flit cu repetiție. După care a urmat bobârnacul care i-a lăsat pe toți cu ochii în soare! Bobârnacul american. E tare în locul de depozitare!

Cât privește Parlamentul României, după această istorie, ce să spun? “Niște mameluci!” , cum zicea cineva.

Au dovedit din nou că așa zisele lor comisii reprezintă forma organizată a pierderii de timp. În cazul de față, comisia lui Țuțuianu a ajuns, după trei încercări jenante, vecine cu milogeala, în locul rezervat de doamna Kovesi dosarelor cu dedicație!

Face bine doamna Kovesi că îi tratează pe mameluci cu posteriorul! Poate realizează și dumnealor că sunt inutili și că nu-i bagă nimeni în seamă!

Dată fiind situația jenantă în care s-au expus la soare, era de așteptat să fie tratați așa cum au fost tratați! Ăștia sunt aleșii noștri!

Nu cred că șefa DNA trebuie sancționată pentru că nu s-a prezentat la audieri...

O vedeți pe șefa DNA să se coboare la nivelul unor figuranți, în condițiile în care poate stă cu fundul chiar pe dosarele lor? De fapt, asta e arma ei secretă.

Paprika este noul nume de cod. Dincolo de simpatii sau antipatii, un lucru este cert. Kovesi este tare pe punctul ei forte. Dovadă faptul că nimeni nu a reușit să o clintească din loc nici măcar un milimetru!

Cu turnul de control pe dosare, cum spune domnia sa, a reușit să-și țină la distanță dușmanii și aliații aproape.

Împreună cu ei, a ridicat un munte de tupeu. Generalul Coldea, procurorul portocală, generalul Oprea, președintele Iohannis, câțiva americani de bine alcătuiesc garda din jurul doamnei Kovesi.

Dumnealor au în dotare mijloace de luptă la fel de eficiente. Îl vedeți cumva pe procurorul portocală grăbindu-se să ajungă la timp ca să fie audiat în dosarul său disciplinar!?

Cu ce îi tratează domnia sa pe membrii comisiei de disciplină? Cu tupeu. Cu mult tupeu, pentru că este posibil ca și portocală să stea cu utilajul pe dosare...

Altfel, deși destul de mic de statură, nu știu de ce pare atât de înalt! Dictatura fundului e în plină ofensivă!

Avem și alte categorii de politicieni. 

Mă refer la cei care gândesc cu curul!
Scuzați expresia.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PNL SE IMPLICĂ ÎN AFLAREA ADEVĂRULUI DESPRE 10 AUGUST 2018 ȘI PEDEPSIREA VINOVAȚILOR!
scris de Lucian Cristea
Ca un făcut, la români, se adună parcă numai suferințe! Nici nu s-au vindecat vechile răni, că au și apărut altele! Mai mari,(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii