Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Respectați salvamarii!

Respectați salvamarii!(4913)

Vremea pe litoral este capricioasa, marea este agitata, iar valurile sunt foarte mari. In aceste conditii, salvamarii au ridicat steagul rosu.

Dar turistilor nu le pasa de pericolul la care se expun si intra in apa, in ciuda rugamintilor salvamarilor care ii avertizeaza. Insa in loc sa li se multumeasca, salvamarii sunt tratati foarte urat de unii turisti.

"Vant in crestere, valuri foarte repezi si foarte mari, niste valuri atipice, curentul de nord foarte puternic, pur si simplu simti cum iti ia nisipul de sub picioare la mal. Unii dintre turisti ne ataca verbal, pur si simplu nu pot sa reproduc ce imi aud urechile. Salvamarii sunt stresati tot timpul, nu mai vor sa mai intervina", a declarat Vasile Bortes, seful Serviciului Salvamar din zona Mangalia - 23 August, pentru Digi 24.

"I-am rugat: nu va aventurati in valuri, nu va faceti eroi, pentru ca sunt pline cimitirele. Imi pare rau, dar asta e realitatea!", a adaugat el.

10 persoane s-au inecat pe litoralul romanesc de la inceputul sezonului estival. Cel mai recent caz a fost saptamana trecuta, cand un barbat de 55 de ani a murit, miercuri, in statiunea Olimp.

Sursa: www.ziare.com

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FELIX STROE, PE URMELE LUI BĂSESCU...
scris de Lucian Cristea
Acum, dacă tot a ajuns și ministrul Transporturilor, ipostază în care nu-l vedeam nici măcar în imaginația mea matinală, Felix(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • LA HÂRȘOVA, IONEL CHIRIȚĂ MERGE MAI DEPARTE...
  • ADI CARAPCEA: Cheia succesului în tenis, dar şi în alte sporturi, stă în crearea de academii sportive cu burse de studiu, toate acestea fiind subvenţionate de stat
  • PNL NU CREDE ÎN LACRIMILE DEMISIONARILOR
  • CONSTANȚA VREA VIAȚĂ, PARCURI ȘI VERDEAȚĂ! CEL MAI LUNG PROTEST INIȚIAT DE ANDREI POPESCU DEMONSTREAZĂ CLAR CĂ NU S-A SCHIMBAT NIMIC ÎN ORAȘUL NOSTRU!
  • MAMAIA