Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Cea de-a opta ediţie a Caravanei POLARIS se va desfășura duminică, 30 iulie, în Portul Tomis

Cea de-a opta ediţie a Caravanei POLARIS se va desfășura duminică, 30 iulie, în Portul Tomis(1165)

Duminică, 30 iulie a.c., începând cu ora 19:00, Polaris M Holding organizează în Portul Tomis Constanţa cea de-a opta ediţie a “Caravanei Polaris”. Evenimentul are drept obiectiv conştientizarea constănţenilor şi turiştilor aflaţi pe litoral privind menţinerea curăţeniei spaţiului public.

Echipa “Caravana Polaris” este formată din mai mulţi tineri care se vor deplasa pe jos, dar şi cu bicicletele în zona Portului Tomis – faleza Cazino, promovând un stil de viaţă prietenos cu mediul prin utilizarea bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Tinerii, echipaţi în tricouri inscripţionate cu sigla Polaris M Holding, vor încuraja turiştii şi constănţenii să adopte un comportament civic faţă de mediul înconjurător. Persoanele întâlnite în timpul deplasării caravanei vor primi, din partea companiei Polaris M Holding, obiecte promoţionale, de culoare verde, pentru a-i stimula să păstreze curăţenia oraşului.

Pentru ca mesajul acestei campanii să atragă atenţia trecătorilor, echipei “Caravana Polaris” i se vor alătura personaje îndrăgite de copii, un personaj pe picioroange şi o mascotă “urs panda”, de dimensiuni foarte mari, aproximativ 3 m înălţime.

“Cu toţii ne dorim un oraş fără deşeuri aruncate la întâmplare, plaje şi spaţii verzi mai curate, aer mai curat, toate aceste obiective pot fi îndeplinite numai împreună cu cetăţenii. Pentru ca un oraş să-şi păstreze curăţenia este nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi. Nu este suficient numai să ne dorim sau să ne bazăm numai pe serviciile de salubrizare pentru a avea un oraş curat. Micile gesturi fac întotdeauna diferenţa. Este suficient dacă fiecare dintre noi arunca deşeurile pe care le produce la coşul de gunoi, nu pe jos, astfel mediul în care trăim s-ar schimba foarte mult.”, au declarat reprezentanţii companiei Polaris M Holding.


Pentru alte detalii referitoare la acest eveniment, vă rog să contactaţi:

Călina Spirea – Specialist Relaţii Publice
Telefon: 0728.281.678
calina.spirea@polaris.ro
www.polaris.ro

          

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

DOAR ȘASE MINUTE DE EXTAZ...NICI MĂCAR CĂT UN PRELUDIU
scris de Lucian Cristea
Marți seara, sala de festivități a Palatului Cotroceni arăta ca un peron pustiu, dar curat, din Gara de Nord, cu mult înainte de(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • ADI CARAPCEA: Cheia succesului în tenis, dar şi în alte sporturi, stă în crearea de academii sportive cu burse de studiu, toate acestea fiind subvenţionate de stat
  • PNL NU CREDE ÎN LACRIMILE DEMISIONARILOR
  • CONSTANȚA VREA VIAȚĂ, PARCURI ȘI VERDEAȚĂ! CEL MAI LUNG PROTEST INIȚIAT DE ANDREI POPESCU DEMONSTREAZĂ CLAR CĂ NU S-A SCHIMBAT NIMIC ÎN ORAȘUL NOSTRU!
  • MAMAIA
  • AMIRALUL ȘI POLITICIANUL