Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
S-a stins din viață dr. (geologie) DORU LUȚAC, prim-vicepreședinte P.N.T.C.D. Constanța, fost director-general al OIL TERMINAL. Dumnezeu să-l odihnească !

S-a stins din viață dr. (geologie) DORU LUȚAC, prim-vicepreședinte P.N.T.C.D. Constanța, fost director-general al OIL TERMINAL. Dumnezeu să-l odihnească !(1459)

Ne mor prietenii..., "pe capete", în ultimul timp ! Astăzi..., ne-a frânt inima o noua veste îngrozitoare: a decedat DORU LUȚAC, doctor în geologie, fost director-general al "Oil Terminal" S.A. Constanța (in perioada guvernării Convenției Democrate), prim-vicepreședinte al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat (P.N.T.C.D.) - organizația județului Constanța !!!

În intreaga sa Viață, a fost un om... CU ADEVĂRAT DEOSEBIT, în cel mai POZITIV sens al cuvântului: calm, ponderat, cu MANIERE IMPECABILE, de DOMN AUTENTIC (născut și educat în acest fel), un profesionist desăvârșit, în domeniul său, un administrator competent și, nu în ultimul rând, corect, cinstit, un suflet plin de empatie față de problemele celor din jurul său !!! Despre Doru Luțac, efectiv, nu poți să spui ceva de rău... Aproape ca ne și... "enerva" (in gluma, desigur !...), la partid, cu... perfecțiunea comportamentului său !!!

A fost răpus de un cancer (de piele, pornit de la o aluniță netratată sau tratată gresit !), cu o evolutie galopantă !... Din primele informații, de la colegii noștri din P.N.T.C.D. (de la președintele Adrian Țapliuc), trupul neinsufletit se află depus la casa mortuară a Cimitirului Municipal Constanța (cimitirul cel nou, din zona "Energia") ! Data înmormântării urmează să fie anunțata, de către familie...

DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCĂ, ÎN PACE, dragul nostru Doru ! Sincere condoleanțe, familiei și prietenilor !

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CUM A PUS FĂGĂDĂU UN ORAȘ ÎNTREG LA PĂMÂNT!
scris de Lucian Cristea
Decebal Făgădău, specializat în trânte din toate pozițiile, inclusiv prin metoda smuls, cu dinții în sus, a reușit performanța(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • MĂ PIȘ PE TINE!
  • SOȚIA POMPIERULUI EROU
  • EXCLUSIV. NĂVODARI se apropie de o... Apocalipsă locală! Primarului Nicolae MATEI i-a sunat ceasul ARESTĂRII: definitive, irevocabile şi pe termen (foarte) lung!
  • POPASUL PESCARILOR - LOCUL SFINȚIT DE VASILE BRICEAG
  • HOTELUL DELTA - DE LA PRINȚUL DE MONACO LA TURISTUL OBIȘNUIT