Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
S-a stins din viață dr. (geologie) DORU LUȚAC, prim-vicepreședinte P.N.T.C.D. Constanța, fost director-general al OIL TERMINAL. Dumnezeu să-l odihnească !

S-a stins din viață dr. (geologie) DORU LUȚAC, prim-vicepreședinte P.N.T.C.D. Constanța, fost director-general al OIL TERMINAL. Dumnezeu să-l odihnească !(2297)

Ne mor prietenii..., "pe capete", în ultimul timp ! Astăzi..., ne-a frânt inima o noua veste îngrozitoare: a decedat DORU LUȚAC, doctor în geologie, fost director-general al "Oil Terminal" S.A. Constanța (in perioada guvernării Convenției Democrate), prim-vicepreședinte al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat (P.N.T.C.D.) - organizația județului Constanța !!!

În intreaga sa Viață, a fost un om... CU ADEVĂRAT DEOSEBIT, în cel mai POZITIV sens al cuvântului: calm, ponderat, cu MANIERE IMPECABILE, de DOMN AUTENTIC (născut și educat în acest fel), un profesionist desăvârșit, în domeniul său, un administrator competent și, nu în ultimul rând, corect, cinstit, un suflet plin de empatie față de problemele celor din jurul său !!! Despre Doru Luțac, efectiv, nu poți să spui ceva de rău... Aproape ca ne și... "enerva" (in gluma, desigur !...), la partid, cu... perfecțiunea comportamentului său !!!

A fost răpus de un cancer (de piele, pornit de la o aluniță netratată sau tratată gresit !), cu o evolutie galopantă !... Din primele informații, de la colegii noștri din P.N.T.C.D. (de la președintele Adrian Țapliuc), trupul neinsufletit se află depus la casa mortuară a Cimitirului Municipal Constanța (cimitirul cel nou, din zona "Energia") ! Data înmormântării urmează să fie anunțata, de către familie...

DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCĂ, ÎN PACE, dragul nostru Doru ! Sincere condoleanțe, familiei și prietenilor !

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FANTOMA LUI CHIȚAC- BÂNTUITĂ DE FEBRA ALEGERILOR
scris de Lucian Cristea
Ori de câte ori Decebal Făgădău o ia vârtos peste gioale, cum se întâmplă și în prezent, când primarul Constanței s-a ales cu u(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Credit digital de nevoi personale, obținut în 15 minute!
  • SEMNIFICAŢIA UNEI SĂRBĂTORI MULT TIMP UITATE: ROMÂNIA – MAMĂ A EMBRIONULUI UNIUNII EUROPENE!
  • CUM I-AM BĂUT VINUL LUI NICHITA STĂNESCU
  • Cetățeanul JEAN CONSTANTIN – la mâna FĂCĂTORILOR DE DEMNITATE
  • TRAVIATA, CU DECEBAL FĂGĂDĂU ÎN ROLUL PRINCIPAL