Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
CĂRUȚA COMISARULUI CONSTANTINESCU, CU OIȘTEA-N GARD: CAPITAL DE IMAGINE ?

CĂRUȚA COMISARULUI CONSTANTINESCU, CU OIȘTEA-N GARD: CAPITAL DE IMAGINE ?(3087)

La noi, căruța, ca mijloc de transport, apare în numeroase ipostaze.

Când cu oiștea-n gard, când fără oiște.
Când circulând brambura, în funcție de starea de ebrietate a căruțașului, când în șanț.
Ca autobuz pentru căratul proștilor din Caracal și din județele limitrofe.
Când cu cal, când cu măgar, în funcție de grosimea obrazului aflat în dotarea participantului la trafic.

Dar niciodată, până la Horia Constantinescu, că, las special cacofonia, capital de imagine!

Cu excepția situațiilor în care PSD este acuzat că a dus țara de râpă și de căruță!

Și ar mai fi o ipostază: aceea a șatrei țigănești.

Cam ăsta este capitalul de imagine la care ar putea râvni cineva care se agață cu disperare de o căruță...

Deși circulația atelajelor este interzisă prin oraș, domnul Horia Constantinescu se plimbă cu căruța personală, ca la paradă, înjurându-i pe cei care se agață de ea, zice el, ca să-și facă imagine!

După modelul tirolez, olilario, stă cocoțat pe capră, cu pălărie verde pe cap, tras prin inel, banca patru de la geam, cu biciul într-o mână și cu rața cu portocale în cealaltă mână, și îi suduie pe cei care vor să se pozeze lângă căruța lui cu tracțiune eoliană. Adică, zic, fără cal!

Din punct de vedere igienic, stă foarte bine, pentru că instalația eoliană cu elice nu se balegă în mijlocul bulevardului, așa cum ar proceda un cal prost crescut.

Ca să vezi și să nu crezi, căruța domnului inspector șef al OPC Constanța a ajuns furnizoare, nu de energie, că este eoliană, ci de IMAGINE!

Nu știm dacă, mă rog, căruța în cauză, dotată politic cu roți gonflabile, este singură la părinți sau provine din localitatea Caracal, epicentrul accidentelor cu atelaje pe timp de pace.

Trebuie să ai, însă, febră multiplă, insolație bizară sau tulburări hormonale diverse, inclusiv boala lui Calache, ca să vrei să-ți faci imagine lângă căruța domnului Constantinescu, eroul de la OPC, așa cum îl acuză dumnealui, cu o mare lipsă de modestie, pe consilierul independent Andrei Popescu!

Trebuie să fii bătut în cap de canicula de afară ca să te proptești, ca la fotograf, de un tovarăș rămas de căruță, după cum singur se descrie!

Și, mă rog, care ar fi avantajele? Să te înhami la parcursul pesedist al unei căruțe care l-a avut, cândva, ca vizitiu pe Adrian Năstase, fie și prin reprezentanții săi?

Ăsta este capitalul de imagine care l-ar putea determina pe Andrei Popescu să se agațe de căruța lui Constantinescu?

Pînă deunăzi, nu am auzit de Horia Constantinescu și de căruța lui, de care, îl asigur, nu trage Popescu, ci PSD-ul de care nu este străin!

Mă număr printre cei care l-au lăudat pe așa zisul Cattani de Constanța pentru rezultatele obținute, dar nu credeam că îi ajungi atât de greu la nas!

Un veritabil semnal de alarmă, pe tema transportului în comun, care ar trebui neapărat revizuit, l-a dat jos din căruță pe domnul Constantinescu!

Căruia i s-a năzărit că Andrei Popescu, autorul interpelării, ar râvni la gloria sa efemeră, încercând să-i șutească, se potrivește cu mediul de căruțaș, coroana de unic justițiar!

Andrei Popescu i-a solicitat sprijinul pentru finalizarea unei acțiuni demarate de el, întâmpinând foarte multe greutăți din partea celor care au încercat să mușamalizeze acest caz.

Andrei Popescu s-a gândit că unde sunt doi puterea crește, dar a fost întâmpinat cu ostilitate de noul Cattani al Constanței!

Oare ce l-a deranjat?

Andrei Popescu este independent, deci este exclus amestecul politic. Să nu uităm că a fost singurul care s-a bătut cu Radu Mazăre, pe care Constantinescu îl contestă oarecum...

Și atunci? Kakaya problema?  

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii