Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Fanfara  Muzica Apelor  vă invită la concert!

Fanfara Muzica Apelor vă invită la concert!(4248)

Constănțenii și iubitorii mării, aflați în această perioadă pe litoral, sunt invitați să participe la concertele susținute de Fanfara “Muzica Apelor” în luna lui gustar. Și pentru că sunetul apei se împletește atât de bine cu vibrațiile alămurilor, cei 28 de instrumentiști îi vor întâmpina pe iubitorii muzicii de promenadă sâmbătă, 19 august 2017, începând cu ora 17,00, pe Faleza Cazinoului din Constanța.

Preț de aproape o oră, instrumentiștii de la percuție, clarineți, trompete, tromboane, flauți, dar și cei doi tubiști îi vor încânta pe spectatorii de pretutindeni și de toate vârstele, dăruindu-le câteva momente nostalgice, dar și de voie bună. Concertul va cuprinde arii celebre, melodii de muzică ușoară și populară renumite, valsuri și binecunoscutele marșuri militărești. 

Și săptămâna viitoare, duminică, 27 august 2017, începând cu ora 19,00, la Fântâna arteziană din Parcul Gării Constanța, muzica de fanfară se va contopi cu dansul jucăuș al apei și cu efectele luminoase ce vor oferi un spactacol aparte odată cu lăsarea serii.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii