Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
VIBRAȚIA ZILEI- 03 septembrie 2017

VIBRAȚIA ZILEI- 03 septembrie 2017(987)

Practici și organizați azi vom fi inflexibili și lipsiți de umor. Vom trudi și vom dori să vedem rezultatele concrete ale muncii noastre. Azi vom consolida, vom verifica, vom simți nevoia să ne asigurăm că oamenii sunt de încredere, că temelia este solidă, că nu muncim în zadar.

Vibrația zilei de 03 septembrie 2017 este 4. Azi vom fi capabili a îndura orice riscuri doar pentru a obține rezultatul dorit. Serioși, vom da dovadă de maturitate, vom întocmi planuri și le vom urma. Vom fi fermi, de neclintit în opiniile noastre. Vom evita să riscăm. Vom prefera pământul sigur. Azi ne vom disciplina și ne vom organiza. Vom fi duri cu ceilalți și cu noi. Nu vom accepta scuze, nu vom tolera lenea și superficialitatea. Este o zi perfectă pentru muncă intensă, pentru studiu, pentru aprofundarea cunoștințelor. Este o zi potrivită pentru achiziționarea unei case, a unui teren, a unei mașini.

Nu este o zi în care succesul apare imediat. Este nevoie de răbdare, perseverență, simț al ordinii și minuțiozitate. Nu este o zi potrivită manifestărilor romantice. Nu asteptați drăgălășenii și mângâieri pătimașe. Acestea vor veni mâine. La serviciu există șansa de a fi promovați.

Eforturile de azi vă vor asigura starea materială înfloritoare din lunile ce vor urma. Oricât de obosiți vă simțiți azi tot veți mai găsi ceva de făcut, chiar dacă este duminică: de spălat, de călcat, de curățat mocheta sau pur și simplu de udat grădina și reparat bicicleta copilului. Este o zi în care vă va fi imposibil să vă odihniți.

Cei care azi se vor căsători vor avea o căsnicie cu o pecete 4. Căsnicia va fi stabilă, cei doi vor munci, se vor susține reciproc, vor depune eforturi suplimentare pentru a îți asigura un cămin confortabil. O căsnicie mulțumitoare, lipsită de căldură sufletească dar cu mult confort fizic.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CU INDIFERENȚA, PRIMARUL RADU OMOARĂ TINEREȚEA!
scris de Lucian Cristea
Nu m-am născut în Mangalia! Nici măcar nu locuiesc aici...Nu am afaceri în Mangalia, ceea ce nu este un motiv de mândrie patriotică p(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii