Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
VIBRAȚIA ZILEI- 07 septembrie 2017

VIBRAȚIA ZILEI- 07 septembrie 2017(683)

Oricât am realiza ni se va părea prea puțin, oricât am câștiga vom considera a fi insuficient.

Vibrația zilei de 07 septembrie 2017 este 8.

Nemulțumiți vom găsi mereu ceva de obiectat. Nerăbdători vom dori ca totul să poată fi înfăptuit repede și perfect. Ambițioși, ne vom întrece cu noi înșine. Nu ne vom pricepe să spunem „te rog” sau „mulțumesc”.

Vom avea impresia că totul ni se cuvine și că ceilalți ar trebui să înteleagă asta și să ni se supună.

Azi vom elabora strategii.

Vom căuta inamici și îi vom găsi. Când toți ceilalți se vor fi îndepărtat de noi, căutând clipe mai liniștite, noi vom găsi oglinda și vom continua a ne lupta. Vor fi exacți, punctuali și neiertători. Vom trece peste obstacole, vom dovedi curaj și determinare. Azi vom face calcule și vom analiza șansele de câștig. Vom fi mai lacomi, mai zgârciți, mai chițibușari. Vom fi puși pe harță. Ambițioși, vom prefera să ne purtăm singuri de grijă, detestând situația în care am depinde și de altcineva. Este o zi perfectă pentru afaceri, pentru semnarea contractelor. Atenția la detalii va fi exagerată, este greu de crezut că vom putea fi păcăliți. Azi avem liber la cumpărături. E mai bine azi întrucât vom pune în coș doar strictul necesar. Vom dori masa la oră fixă, pantofii șterși impecabil, pantalonii călcați la dungă și cămașa cu butoni pe care soția urăște s-o calce. Vom fi insistenți și intoleranți. Putem deveni cu ușurință violenți și cruzi.

Vom isca războaie din nimic, vom anihila dușmani închipuiți. Oricine poate deveni azi dușmanul oricui. Un minut, sau o întreagă zi.

Nu vom înțelege la ce bun mângâierile când uite ce pistol frumos am scos noi de la naftalină! Și-l vom arăta tuturor: mamei, soției, iubitului sau soțului care în ultimul timp își cam face de cap!
Este o zi perfectă pentru chirurgi, pentru oamenii de afaceri, pentru matematicieni, pentru oamenii de știință. La serviciu proiectele ambițioase au șanse mari de realizare iar curajul va permite atingerea scopului propus.

 

Din punct de vedere financiar sunt posibile mari încasări cu o condiție: nervi de oțel, inimă puternică, ochi ageri. Au fost mai multe condiții? Asta e! Pe scurt, trebuie să fim îndrăzneți.

Aceia care azi se vor căsători vor avea pecete a căsniciei cu vibrație 8.

O căsnicie care promite o situație financiară deosebită. Cei doi vor fi ca două pietre tari ce se ciocnesc, produc scântei și pornesc ditamai vâlvătaia. Depinde cu ce gânduri au pornit pe acest drum. Dacă au dorit bani, îi vor avea.

Dacă sperau sensibilitate și amor se vor căpătui cu dormitoare separate, telefoane de ultimă generație prin care vor ține vie flacăra dragostei lor. Așa se vor arde mai puțin și vor prospera în afaceri.

Cine face afaceri nu are timp de drăgălășenii.

Pupicii vor fi primiți de ecranul telefonului mobil când se vor suna de noapte bună.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CU INDIFERENȚA, PRIMARUL RADU OMOARĂ TINEREȚEA!
scris de Lucian Cristea
Nu m-am născut în Mangalia! Nici măcar nu locuiesc aici...Nu am afaceri în Mangalia, ceea ce nu este un motiv de mândrie patriotică p(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii