Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
LEACURI PENTRU BĂȘICA UDULUI, DUPĂ CE COMISARUL HORIA A BĂGAT SPAIMA ÎN MAFIA PESEDISTĂ...

LEACURI PENTRU BĂȘICA UDULUI, DUPĂ CE COMISARUL HORIA A BĂGAT SPAIMA ÎN MAFIA PESEDISTĂ...(2754)

La nivel de bășica udului, ca organ reprezentativ pentru întreaga nomenclatură, mafia pesedistă e la pământ!

Asistăm la un atac fără precedent împotriva organelor sale interne! De trei zile încoace, bășica nu-i mai dă pace... Mafiei pesediste, cui altcuiva?

După spusele lui Ludovic Orban, căruia, în timpul școlii de vară, i-a căzut cureaua lată de la pantaloni în finalul spiciului său monumental, mafia pesedistă a primit o grea lovitură din partea comisarului Horia Constantinescu, de la OPC.

PSD a luat-o în freză cu dosul palmei de nu s-a văzut! Exact cum spunea și doamna Kovesi într-un context. Pentru mafia pesedistă, așa cum este descrisă ea de Orban, bășica udului este vitală, îndeplinind mai multe funcții. Ține loc de gușă, de mărgele, ca la curcani, și de portocale, ca la rața pe varză, chiar și de boașe prin cumul de funcții.

Ca și motanul Dănilă, comisarul Horia a dovedit că de mafia PSD nu are milă! Spre entuziasmul total al liderului liberal!

De unde să știe el că declarațiile belicoase ale primului ministru fac parte dintr-un program de refacere a bășicii udului, anexă a programului “M-ie” lansat de Tudose, despre care noi am scris pe larg.
Și despre care se mai știe, la Tudose mă refer, că nu-i place să se taie în carne vie... Directivă de care comisarul Horia nu a ținut cont!

Mărturiile liderului PNL, ca și descrierile sale pe fond, sub genericul “Balada udului”, Orban fiind cunoscut ca și cântăreț, au răvășit, ca la cutremur, un județ întreg!

Biata mafie pesedistă! Ce urgie s-a abătut asupra ei! Cum riscă ea să rămână fără bășica udului, capital materialist dialectic greu de înlocuit!

Cutremurul din Mexic e nimic față de drama bășicii udului din PSD, partid pus pe fugă de OPC! De când există ea pe pământ, mafia pesedistă nu a încasat-o în halul ăsta!

Au confundat mafioții pesediști, cum îi numește Orban, termenul de garanție de pe etichete cu vechimea în partid! Repet, au luat-o în freză rău de tot!

Și de la cine? De la un personaj drag mahărilor din PSD, chiar celui care ne-a învățat cum să ne numărăm singuri ouălele, ba chiar să le și vopsim...

Și noi care credeam, în naivitatea noastră de “căcați” cum am fost catalogați, că toate aceste controale sunt apolitice!

Dacă ținta era totuși mafia PSD, cum făcea domnul comisar șef diferența dintre doctrine? Pe un palier, Internaționala pesedistă cu frații Petreuș, cunoscutul pui comunist cu trei picioare, și, pe alt palier, cureaua lată moștenită de PNL de la PD.

Sau poate că liderul liberal a vrut să ne convingă că adepții lui nu fură la gramaj și nu păstrează în frigidere produse care să depășească un an de zile. Lauda de sine...

Orban, însă, cunoscut pentru odele închinate lui Iohannis, ne pune pe tapet adevărata temă a acestor intrigi...Î ntr-o notă ușor muzicală, trece, pe baza aceluiași refren, de la Iohannis la Constantinescu. Reproduc.

Cine a deranjat cu controalele sale mafia PSD? Cattaniiiiiii... Cine ne scapă de ei? Caaaataniiii... Cine îi strânge bine de bășica udului? Ei, nici chiar așa, că doar nu le-o face Cattani pe toate!

Dominante sunt imaginile apocaliptice cu activiștii pesediști, pentru că noi nu avem nici o dovadă că sunt mafioți autentici, cum spune liderul liberal, încercând să salveze singurul lor tezaur autentic: rața cu portocale, congelată cu pene cu tot, și puii ei de aur.

În PSD, domnește haosul după declarația lui Orban. Cum simt miros de comisar, o tulesc cu toții, se cațără pe unde apucă, pentru că pomi nu mai sunt în oraș.

Poate, acum, înțelege, în fine, și primarul Făgădău, cât de util este un program de reabilitare a spațiilor verzi, chiar cu boscheți cu tot...

Apare pe mapamond un nou Cattani, culmea, susținut de Ludovic Orban, care a suferit și el din cauza bășicii udului, și nu ai unde dracu să te pitești! Că până la Pitești e cale lungă...

Apocalipsa în floare.
Cu Felix Stroe baricadându-se, cu masca pe figură, în caz de gaze, în sediul PSD.
Cu Nicolae Moga, refugiat de drept la poalele pârtiei sale de schi de la Ion Corvin, în singurul adăpost nuclear din județ. Și unde? La Ion Corvin, polul sărăciei din Dobrogea, ca să nu se mai spună că pesediștii sunt bogați!
Cu Decebal Făgădău, strigând, cu ochii ieșiți din orbite, în timp ce își golește frigiderul încărcat cu produse expirate...

Strigând ce? Strigând cui?
Deoarece inspectorul șef al OPC Constanța poartă mai multe nume, Horia, Cattani, Constantinescu, Zorro și, mai nou, după conflictul cu Popescu, Săgeata, modul de adresare s-a transformat într-un joc periculos gen ruleta rusească.

Când ești, ca mafiot pesedist, în pericol, strigi tare: “Nu trageți domnule...”, după care completezi toate numele de sus și închizi ochii...

O altă scenă dramatică este aceea în care senatorul Moga se agață la disperare de bara de direcție a unui microbuz încărcat peste limitele legale cu călători și rămâne cu radiatorul în brațe și cu revizia tehnică expirată. La doi pași de el, poate fi văzut autobuzul cu care un șofer turc, naționalitate conlocuitoare, ca și ungurul, a vrut să dea peste comisar, confundându-l cu un călător care refuză să-și ia bilet!

De când cu declarația lui Orban, care a băgat ura între partide, adică de ce numai PSD să fie puricat de domnul Cattani, Horia, Săgeată etc., și celelalte partide, și ele istorice, NU? Gata cu unii mumă și cu alții ciumă!

Parcă îmi este milă, când îi văd pe mafioții pesediști tremurând de frică la apariția neașteptată, rapidă și în diverse locuri a comisarului neînfricat și bărbat!

Nu-mi vine să cred că peștii mari, cu burțile pline de icre negre, se milogesc pe lângă comisarul Horia, Cattani etc.: “Hai, bre, nene Horia, sunt și eu un biet mafiot pesedist. Dacă îmi închizi cele 100 de magazine pe care le am, din ce dracu o să mai trăiesc, că am familie mare...Nu vezi cum curg zdrențele de pe mine?”

Degeaba se tăvălește pe jos. Horia Constantinescu este pe cale să ne scape de pesediști...

Aceasta este misiunea lui divină, cu Ludovic Orban pe post de mântuitor propagandistic și cu câțiva îngerași liberali în dreapta lui...

Au început deja să se simtă primele efecte benefice. De ieri, granițele cu Bulgaria au fost luate cu asalt de mafioții pesediști, deciși să ceară azil politic în țara vecină și prietenă.

Pe un mare banner se poate citi cu litere mari: “Controale doar la PSD? Celelalte partide, unde e?”

Cred că lui Ludovic Orban i se potrivește de minune rolul dracului. A venit, a văzut, și-a băgat codița, i-a îmbârligat pe toți până la prima ceață naturală și a plecat...
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii