Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
Liderii PNL Constanța, prezenți la deschiderea noului an școlar

Liderii PNL Constanța, prezenți la deschiderea noului an școlar(6645)

Președintele Organizației municipale Constanța a Partidului Național Liberal, George Muhscină, și o parte din consilierii locali liberali au participat astăzi, 11 septembrie a.c., la festivitățile de deschidere a noului an școlar la mai multe unități de învățământ din municipiul Constanța.

Liderul liberalilor constănțeni George Muhscină a fost prezent alături de elevii, părinții și cadrele didactice de la Centrul Școlar pentru Educație Inclusivă „Maria Montessori”. 

Consilierul local PNL Constanța Cristina Văsii le-a urat succes în noul an școlar elevilor de la Școala Generală nr. 12 „B.P. Hașdeu”, în timp ce consilierul liberal Victor Constantin a fost prezent în miljocul elevilor la Școala Generală nr.28 „Dan Barbilian” și Liceul Teoretic Traian. Nu în ultimul rând, consilierii municipali liberali Adriana Câmpeanu și Mihaela Andrei au participat la festivitățile de început de an de la Colegiul Național „Constantin Brătescu”, respectiv Școala Generală nr.29 „Mihai Viteazul”. 

Urăm succes tuturor elevilor, profesorilor și părinților din municipiul Constanța în anul școlar care a debutat astăzi și îi asigurăm de tot sprijinul nostru. Educația rămâne una dintre prioritățile Partidului Național Liberal. Ne implicăm și participăm la activitățile unităților de învățământ pentru a ne asigura că există toate condițiile necesare desfășurării actului educațional astfel încât elevii să beneficieze de un învățământ de calitate, performanță și profesionalism”, declară președintele Organizației municipale PNL Constanța, George Muhscină. 

La rândul său, consilierul liberal Cristina Văsii susține că își dorește ca „toți școlarii și preșcolarii să vină cu drag la școală și să-și dorească să performeze. Anii de școală reprezintă fundamentul reușitei în viața de adult. De aceea, este foarte important să fim aproape de toți copiii și să îi susținem împreună cu părinții și profesorii lor”.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LISTA LUI VRABIE
scris de Lucian Cristea
Grupul eminamente pesedist de 13 consilieri din Consiliul Local Medgidia a blocat din nou proiectele primarului Vrabie. Pe scurt,(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • LISTA LUI VRABIE
  • Deputatul liberal Bogdan Huțucă a depus un proiect de lege privind scutirea de la plata impozitului pe clădiri a cabinetelor medicale
  • SETILĂ BAGĂ VRAJBA ÎNTRE VRABIE ȘI STROE. MITINGUL APEI DIN DOBROGEA
  • TURISM CU OBLOANELE TRASE
  • NINGE TRIST. SUNT SINGUR PE STRADĂ ȘI ASCULT RADIO SKY, CA SĂ MĂ CONVING CĂ ANDREI GHEORGHE NU A MURIT...