Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile

Astăzi va fi înlocuită pompa stației de tratare și pompare Palas(173)

Astăzi, 20 septembrie 2017, la ora 10,35, in urma unei fluctuatii de tensiune inregistrata la Stația de pompare și tratare Palas de pe b-dul Aurel Vlaicu, una din pompele principale de la nivelul statiei a cedat. Imediat, echipele de interventie au facut manevrele necesare pentru a pune in functiune una din pompele de rezerva de la nivelul statiei si totodata, s-au demarat lucrarile de inlocuire a pompei defecte, lucrari de urmeaza sa fie finalizate in jurul orei 13,00. Având în vedere ca debitul pompei de rezerva este mai mic, abonatii deserviți din municipiul Constanta, din zonele: CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Brătianu, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gară, Casa de Cultură, Inel I și Inel II, dar și cei din localitatea Năvodari, vor avea apă potabilă la robinete cu presiuni scăzute în toata aceasta perioada.

Asiguram toti abonatii afectați că lucratorii RAJA vor face tot posibilul pentru asigurarea continuității serviciului de alimentare cu apă la presiuni normale, imediat ce statia de pompare si tratare Palas va functiona la parametri optimi. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

UN PREȘEDINTE PENTRU ROMÂNIA. ALTCEVA DECÂT UN NAVIGATOR CU BUF ȘI UN MEDITATOR CU MULTE CASE...
scris de Lucian Cristea
Am publicat, zilele trecute, la această rubrică, un material despre activitatea lui Mihai Daraban, investit, de curând, în funcția de (...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • SEMNIFICAŢIA UNEI SĂRBĂTORI MULT TIMP UITATE: ROMÂNIA – MAMĂ A EMBRIONULUI UNIUNII EUROPENE!
  • CUM I-AM BĂUT VINUL LUI NICHITA STĂNESCU
  • Cetățeanul JEAN CONSTANTIN – la mâna FĂCĂTORILOR DE DEMNITATE
  • TRAVIATA, CU DECEBAL FĂGĂDĂU ÎN ROLUL PRINCIPAL
  • Credit digital de nevoi personale, obținut în 15 minute!