Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
George Muhscină: Disprețul pentru bolnavii de cancer devine emblema orașului Constanța

George Muhscină: Disprețul pentru bolnavii de cancer devine emblema orașului Constanța(880)

Președintele Organizației Municipale Constanța a Partidului Național Liberal, consilierul județean George Muhscină, a lansat un apel la solidaritate cu bolnavii de cancer din Constanța, care trec prin clipe cumplite ca urmare a nepăsării autorităților. Această categorie de pacienți este neglijată total de aproape doi ani. Neglijența culminează cu închiderea singurului centru de îngrijire paleativă pentru pacienții aflați în fazele terminale ale bolii.

Nu putem rămâne nepăsători la nevoile unor pacienți grav bolnavi a căror singură vină este că trăiesc în Constanța. După ce pacienții bolnavi de cancer au fost <> din Constanța, în ultimii aproape doi ani, ca urmare a încetării activității Secției de Radiologie, în prezent aflăm cu stupoare că singurul centru de îngrijire paleativă își închide porțile din motive legislative!”, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL Constanța George Muhscină. 

Suntem hotărâți să inițiem, la nivelul Filialei PNL Constanța, toate acțiunile posibile pentru a stopa această nedreptate prin care trec constănțenii loviți de cumplita boală. Interpelăm Ministerul Sănătății și trimitem adrese către DSP. În paralel, explorăm posibilitatea ca, la nivelul Consiliului Județean Constanța, să preluăm în administrare Casa Soarelui și terenul aferent pentru a asigura continuarea funcționării fundației. Nu se poate acționa atât de inuman. Autoritățile și-au făcut un veritabil scut din birocrație, în spatele căruia se ascund de cele mai fundamentale responsabilități”, a explicat consilierul județean liberal.

„Situația în care se află astăzi bolnavii de cancer în Constanța devine emblematică și descrie perfect disprețul autorităților constănțene față de cetățeni”, a subliniat președintele Organizației Municipale PNL Constanța, George Muhscină.


 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CAZUL MUHSCINĂ A DEMONSTRAT CĂ UNOR LIBERALI LI S-A USCAT MASCA PE FIGURĂ!
scris de Lucian Cristea
George Muhscină și-a dat demisia pe șest din PNL Constanța! Nu a mai trecut pe la conducerea de partid! Se grăbea să se înscrie(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • CAZUL MUHSCINĂ A DEMONSTRAT CĂ UNOR LIBERALI LI S-A USCAT MASCA PE FIGURĂ!
  • LINIA MARITIMĂ CONSTANȚA – ANTONIADIS LA CÂRMĂ!
  • CORINA MARTIN CALCĂ PE URMELE LUI NEA DONȚU, ÎN CĂUTAREA FRUNZELOR TĂIATE LA CÂINI!
  • Fermierii vor fi despăgubiți!
  • OMUL CU SĂGEATA ÎN JOS A AJUNS ÎN TOLBA LUI VOICULESCU...