Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
PUMNUL LUI PALADA  ÎȚI SPARGE ARCADA!

PUMNUL LUI PALADA ÎȚI SPARGE ARCADA!(2633)

Fiind vorba de un sociolog, pumnul lui Palada, unul dintre indivizii implicați în caftul transmis ulterior de postul de televiziune B1, are valoarea unui sondaj de opinie realizat de individul în cauză, printre altele, cu pretenții de formator de opinie, fost purtător de cuvânt sau de pumni etc.

Nu avem de-a face, cum au crezut unii, cu o banală busculadă sau cu o cafteală haiducească, după un anumit număr de cai, șapte, dacă nu greșesc, același număr de golani ca și în cele șapte păcate, unde nu ai voie să lovești cu ghiulul în gură și nici calul cu copita în spate...

Ceea ce, la un moment dat, părea a fi o bătaie puturoasă de cartier, serios stânjenită de dimensiunile ușor minione ale studioului de televiziune, s-a transformat într-o dezbatere națională pe tema pumnului lui Palada.

În felul accesta, am asistat în direct, la B1TV, la o demonstrație impecabilă a metodelor științifice cu care lucrează la diverse sondaje sociologul Palada, ceea ce a reprezentat o premieră inedită.

Un veritabil regal al apucăturilor moștenite de peste tot, Parlamentul României, Guvernul României de pe vremea lui Ponta, alt caftangiu politic celebru...

Transmisiune în direct, o directă în bărbia celuilalt invitat din platou, domnul Goțiu, care l-a scos din sărite prin somnolența lui pe sociologul Palada...

Într-un cuvânt, a fost o seară a directelor de stânga, ca să nu se mai spună că doar dreapta se bucură de o maximă audiență.

Oricum, să recunoaștem, pentru noi, muritorii de rând, a fost o șansă să vedem un sociolog cum reușește el, cu pumnul lui percutant, să ne îndrume cum și ce să votăm, cum și în ce mod să ne alegem urna de vot și, mai ales, pe cine să votăm!

Ești indecis? Nu te-ai hotărât la vot? Uită-te pe fereastră. Ce vezi acolo? A, daaaaa... Pumnul lui Palada!

Stilul de lucru seamănă cu cel al milițienilor, ăia care acum pozează în polițiști, derulat sub genericul : “Iepurașule, recunoști că ești mistreț?”

O să mă întrebați ce legătură este între iepurașul caftit, un alt somnorilă al politichiei noastre, și PSD, partidul de suflet al sociologului scăpat din lesă...

Păi, ca să-și asigure victoria și la viitoarele alegeri, PSD are nevoie de cât mai mulți mistreți! Cum pot fi ei instruiți și îndoctrinați corespunzător cerințelor și exigențelor emanate de partidul de guvernământ?

Simplu. Cu pumnul lui Palada. După cât de bine a fost bumbăcit invitatul luat subit la pumni, nu ne mai îndoim de rolul educativ al bătăii în politică și în societatea noastră multilateral dezvoltată, care nu se potrivește cu bătaia în poartă.

Ca în întregul PSD, pumnul lui Palada face legea.
La poartă, bați de trei ori, precum lupul din “Capra cu trei iezi”. Confidențial. În PSD, cine bate, oase rupe!

Pumnul lui Palada, pumnul lui Dragnea et. Comp.
Vrei democrație? Ai altă opinie? Nu îți dai demisia când vor câinii? Ai fluierat în biserică? Comentezi? Ai uitat că ordinul se execută nu se discută?
Are grijă Palada cu pumnul lui de fier.
De fapt, conducerea de pumni și de șuturi în cur.

Precizez, contrar vorbelor de duh care se spun, șuturi în cur cu amortizor, ca să nu mai faci în veci un pas înainte!
Vezi moaca lui Grindeanu, după pumnul primit în față de la Dragnea... Își caută și acum dinții risipiți pe podeaua din Palatul Victoria!

Mai nou, dezbaterile televizate se desfășoară sub semnul pumnului lui Palada.
Dumnealui nu are alte metode de convingere. O bătaie face mai mult decât o școală de vară organizată de PSD sub pumnul lui Palada.

Mic și al dracului, șmecherit în arta ciupitului și a trasului de păr, chiar dacă, la un moment dat, s-a încurcat în barba lui Goțiu...

Specializat în tehnica demolării protezelor și plăcilor dentare, dovadă că doamna Tatoiu refuză să mai intre într-un studio de televiziune!

Sunt și alții cărora, după o bătaie cu Palada, le plouă în gură! De altfel, după incidentul de la B1, toate posturile de televiziune vor fi dotate corespunzător cu materiale de protecție, căști de hochei și mănuși adecvate, jaluzele, praf de strănutat, dicționare pentru bătut de îți sună apa în cap etc.

Pumnul lui Palada, tinde să transforme sociologia într-o veritabilă doctrină.
Din păcate, așa cum s-a întâmplat după ce Traian Băsescu i-a dat un cap în gură unui afacerist arab, multe mistere rămân în continuare neelucidate.
Nu se știe nici acum cu exactitate dacă bătaia este sau nu ruptă din rai.

Care este legătura dintre mârlănie și pumnul lui Palada? Rămâne PSD un partid devotat pumnului și palmei, după romanul unuia care se dădea drept Dumnezeu?

Deocamdată, atenție, “Palada vă sparge arcada!”

Cei care iubesc PSD au de ales între pumnul lui Palada și “M-ia” lui Tudose, căruia nu îi place să taie în carne vie!

Oricum, bătăușii, care se pretind a fi intelectuali, sunt mai săraci cu șapte ani de acasă!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii