Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Atenție, se oprește apa !

Atenție, se oprește apa !(996)

Pentru executarea unor lucrări de înlocuire a conductei de distribuție apă, cu diametrul de 1000 mm, de pe Aleea Universității, din municipiul Constanța, SC RAJA SA va întrerupe furnizarea apei în noaptea de miercuri, 27 septembrie 2017, ora 24,00 și până joi, 28 septembrie 2017, ora 16,00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:


perimetrul delimitat de străzile Aurel Vlaicu – Al. Lăpușneanu – Suceava – Lotus – Cișmelei – Dispensarului – Aurel Vlaicu, precum și Punctele Termice 140 și 142;
b-dul Aurel Vlaicu (porțiunea cuprinsă între b-dul Al. Lăpușneanu și Tomis), inclusiv străzile adiacente: Diamantului, Smaraldului, Opalului și Perlei;

Aleea Universității cu străzile învecinate: Jadului, Granatului, Aviator Șerbănescu;
blocurile de pe b-dul Tomis și Al. Hortensiei, alimentate din Punctul Termic 45;

Satul de Vacanță – Complex Dobrogea, Mamaia Nord, Mamaia Sat, cartierul Depozit 10, zona Tabăra de Copii Năvodari, Unitatea Militară – Bateria de Coastă, ecluza Năvodari și Stația de Pompare Năvodari.

De asemenea, vor avea apă cu presiuni reduse consumatorii din stațiunea Mamaia, cartierul Faleză Nord și cartierul Tomis III.


Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această oprire să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SUBMARINUL GALBEN
scris de Lucian Cristea
După ce, cu totul întâmplător, l-am descoperit pe Septimiu Bourceanu pe o poziție retrasă în PNL Constanța, m-am întrebat de ce(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii