Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
CLAUDIU PALAZ VINDE MORCOVI LA GRĂDINAR!

CLAUDIU PALAZ VINDE MORCOVI LA GRĂDINAR!(1641)

Înțeleg că domnul Claudiu Palaz s-a reprofilat în preocupările sale de zi cu zi, schimbându-și fundamental obiectul de activitate.

Până să dispară subit din peisaj, era un foarte bun strateg în ce privește vânzările de castraveți la grădinar. Cu un talent ieșit din comun, reușise, la un moment dat, să acapareze întreaga piață de castraveți la grădinar, dovadă și funcțiile pe care le ocupă în prezent, dar și poziția pe care o are în raport de PSD, cunoscut consumator de legume...

De aceea, mare mi-a fost mirarea când l-am auzit că oferă spre vânzare morcovi și nu castraveți!

Fără Claudiu Palaz, “Viața e pustiu!”, cum ar spune actorul Mihăilescu-Brăila în filmul “Bachus”.
Cât a lipsit din peisaj, nu tu o intrigă decapotabilă, nu tu o odă închinată lui Zeus, dacă tot cităm din puțul gândirii lor, nu tu un blat de tort avizat de OPC, nu tu un bambilici politic, care, din câte am aflat, urmează să înlocuiască oina la români, nu tu un scandal politic care să acopere lipsa de activitate a unor aleși ai poporului, nu tu cunoscutele înjurături la adresa PNL, partid căruia domnul Palaz îi poartă sâmbetele imediat după blatul, pardon, coaliția cu PSD.

Chiar mă întrebam, deunăzi, trecând pe lângă sediul PMP din Constanța, care arată ca o casă dezafectată ca după cutremur, unde s-o fi ascuns și de ce, fostul prefect!
De ce stă el pe burtă și pe cine pândește ca să-l ia la refec, adresându-i-se cu “Măi, băiețaș”?
Zeul și muza lui, Traian Băsescu, se adresa cu “Măi, cocoș”. Pe urmă, a apărut un cocoș în mărime naturală cu Elena Udrea, pe care Claudel a zburătăit-o de i-au mers fulgii!

Ce are sula cu Prefectura și domnia sa cu Opoziția?
De ce și-a schimbat pe blat obiectul de activitate și, în loc de castraveți, vinde morcovi la grădinar? Cum i-a extras din locul unde erau bine înfipți? Oare morcovii domniei sale vindecă de hemoroizi? Are autorizație pentru așa ceva?

Care este legătura dintre iepurele PMP și morcovii lui ofiliți? Care este legătura dintre morcovii lui Claudel și mistreț? Dacă mai este vreo legătură...

Care este legătura dintre Turcescu și PSD Constanța? Dar între Claudel și Generalul? Oho, până la moarte, frate! Constat că, în privința binomului Palaz-Felix, unii descoperă abia acum America!

Păi, bietul Făgădău, în numele cui o încasează înzecit de la liderul PMP Constanța? Păi, în ditamai partidul de guvernământ, nu se găsește un mardeiaș de profesie care să-l altoiască bine de tot pe primar?

În numele tatălui și al fiului? Nu, ci în numele binomului. Se găsește, dar altul este efectul la impresia artistică de partid cu Claudiu Palaz în rolul dușmanului de clasă care se ia la trântă cu PSD!

Chestia e simplă și reciproc avantajoasă. Tu te faci că dai, eu mă fac că țip. Figura comică este valabilă la nivel de partide, PSD-PMP.

La individual, Decebal Făgădău o încasează pe bune. Ce înțelegem prin coaliție? Forma oficială a blatului statornicit de mai mulți ani. Se poate face schimb de morcovi între partide, cum ar fi, de pildă, între PSD și PMP?
Este domnia sa în măsură, el, cel care, vorba cântecului, a mai greșit, să vorbească despre un presupus blat între PSD și PNL?

La începutul existenței sale tacite, coaliția locală dintre PSD și PMP nu a fost tot un blat?
Ciocul mic face morcovul mare? Morcovii pe care i-a primit sunt din grădina de legume a PSD? Se vorbește că, dacă pică Dragnea, morcovii vor reprezenta viitorul simbol al PSD!

Sărmanul grădinar! Au luat șmecherii toată marfa! A rămas fără castraveți și fără morcovi!
Simplu. În politică, se poartă rădăcinoasele. Dacă tot îi acuză pe liberali, dumnealui de ce tace, de la alegerile locale încoace, atunci când, în calitatea sa de opozant, după cum se laudă peste tot, ar trebui să-i tragă de urechi pe pesediști?

Este adevărat că morcovul îi modifică radical comportamentul domnului Claudiu Palaz, care a devenit subit camaradul PSD?

Blat, vorba aia, blat, dar să o știm și noi!
Cum a trecut de la castravete la morcov, foarte bine poate schimba PSD cu o altă legumă!

Are o manevră de acest gen vreo legătură materialist dialectică, să zic așa, cu statutul de bambilici politic?

De ce l-a numit astfel Bogdan Huțucă. unul dintre liderii PNL de la Constanța? E de bine sau este de rău?

Am auzit că domnul Claudel se numără printre persoanele afectate de fenomenele meteo înregistrate în ultimele săptămâni. Se pare că o furtună puternică i-a smuls acoperișul de pe una dintre mașinile sale de lux! Găsitorului, bună recompensă.

Da cu castravetele ce a avut? Parcă a trecut prea repede la morcov...
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii