Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Echipele de intervenție SC RAJA SA vor asigura permanență în toată această perioadă

Echipele de intervenție SC RAJA SA vor asigura permanență în toată această perioadă(281)

In cursul noptii trecute, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii s-au mai înregistrat 14 reclamatii primite din municipiul Constanta, Eforie Nord si Mangalia. Cele mai multe sesizari – 11 au venit din municipiul Constanta din zonele: Dacia, Delfinariu - Ahile Mihail, Garii - b-dul Ferdinand, Faleza Nord - strazile Tabla Butii si Grozesti si zona magazinului Tomis - strada Stefan cel Mare.

Un numar de 2 sesizari au fost inregistrate pentru Mangalia si una din Eforie Nord - zona Steaua de Mare.

Echipele de interventie au raspuns la toate aceste solicitari, iar la ora actuala toate sunt rezolvate. Interventiile au fost mult ingreunate din cauza vantului puternic, care a angrenat pe carosabil, in zona gurilor de preluare a apelor pluviale, mari cantitati de frunze, desi echipele au curatat toate gratarele din zonele sensibile ale orasului in cursul zilei de ieri.

Totodata, pentru a putea raspunde cu promptitudine, echipele de interventie SC RAJA SA vor asigura permanenta in toata aceasta perioada.

Facem un apel catre toţi abonatii care inregistreaza probleme la sistemul de alimentare cu apa potabila si canalizare, pentru remedierea acestor situatii intr-un timp cat mai scurt sa sesizeze toate avariile aparute la dispeceratul societatii la numarul de telefon 0241.924.  

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PRIORITĂȚILE PRIMĂRIEI MEDGIDIA ÎN 2018: ASFALTAREA STRĂZILOR ȘI LOCUINȚELE SOCIALE
scris de Lucian Cristea
Pe vremea unui fost primar al PDSR, deci, în primii ani ai democrației, ca să marcăm din punct de vedere istoric acest episod,(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • CE ESTE RAPORTORUL ȘI CE VREA EL?
  • O LECȚIE DE SUPRAVIEȚUIRE A DOMNULUI CHINDEA, ZIS LUȚU
  • Credit digital de nevoi personale, obținut în 15 minute!
  • SEMNIFICAŢIA UNEI SĂRBĂTORI MULT TIMP UITATE: ROMÂNIA – MAMĂ A EMBRIONULUI UNIUNII EUROPENE!
  • CUM I-AM BĂUT VINUL LUI NICHITA STĂNESCU