Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Campania CURĂȚĂM CONSTANȚA NOASTRĂ continuă!

Campania CURĂȚĂM CONSTANȚA NOASTRĂ continuă!(4119)

Actiunile de igienizare demarate de angajatii Polaris M Holding au continuat și in zilele de 11 si 12 octombrie, unde s-a intervenit in urmatoarele zone: Bd. Mamaia, str. Hatman Arbore, str. Liliacului, str. Stefanita Voda, Piata Tomis 3, zona Abator, Sos. Mangaliei, str. Lahovari Ion, str. Mihai Viteazu, str. Rascoalei 1907, str. Ion Andreescu, str. Oborului, str. Ardealului, str. Basarabi, Parc-zona Gara, zona Industriala, str. General Manu, str. Siretului, str. Miron Costin, str Dacia, str Dimitrie Bolintineanu, Palazu, str Ion Andreescu, str. Primaverii, statiunea Mamaia, str. Caiuti, zona Malibu, zona Tomis 3, zona Abator, str Dionisie cel Mic, str. Soveja.

Si in aceste zile s-au gasit cantitati mari de gunoi rezultate din munca asidua a “scormonitorilor” dupa Pet, care, pe langa faptul ca fura Pet-ul din containere, reusesc sa faca si o mizerie de nedescris in jurul acestora. Gunoiul imprastiat de aceste persoane se transforma intr-un adevarat focar de infectie pentru cei care locuiesc in apropierea platformelor si, in special pentru copiii care se joaca in aceste zone.

Depozite necontrolate de gunoi se formeaza frecvent, si de data aceasta nu din vina “scormonitorilor”, la distante mici de platforme, unde sacii de gunoi sau alte deseuri sunt efectiv lasate langa platforme, desi containerele aferente platformelor sunt aproape goale.

Obiceiul de a arunca deseurile in locuri neamenajate ne afecteaza pe toti, indiferent de faptul ca doar unii dintre noi arunca deseurile pe jos, iar aceasta problema ramane, in continuare, nesolutionata.

Ia si tu atitudine!

Inscrie-te pe www.curatamconstanoastra.ro/ click Vreau sa particip!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CUM A AJUNS PAMFLETUL MEU LA HAPURNEA ?
scris de Lucian Cristea
Trăim într-un mediu bântuit de tot felul de fenomene paranormale. În completare, farse și capcane, diverse jocuri de societate, fa(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii