Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Campania CURĂȚĂM CONSTANȚA NOASTRĂ continuă!

Campania CURĂȚĂM CONSTANȚA NOASTRĂ continuă!(4082)

Actiunile de igienizare demarate de angajatii Polaris M Holding au continuat și in zilele de 11 si 12 octombrie, unde s-a intervenit in urmatoarele zone: Bd. Mamaia, str. Hatman Arbore, str. Liliacului, str. Stefanita Voda, Piata Tomis 3, zona Abator, Sos. Mangaliei, str. Lahovari Ion, str. Mihai Viteazu, str. Rascoalei 1907, str. Ion Andreescu, str. Oborului, str. Ardealului, str. Basarabi, Parc-zona Gara, zona Industriala, str. General Manu, str. Siretului, str. Miron Costin, str Dacia, str Dimitrie Bolintineanu, Palazu, str Ion Andreescu, str. Primaverii, statiunea Mamaia, str. Caiuti, zona Malibu, zona Tomis 3, zona Abator, str Dionisie cel Mic, str. Soveja.

Si in aceste zile s-au gasit cantitati mari de gunoi rezultate din munca asidua a “scormonitorilor” dupa Pet, care, pe langa faptul ca fura Pet-ul din containere, reusesc sa faca si o mizerie de nedescris in jurul acestora. Gunoiul imprastiat de aceste persoane se transforma intr-un adevarat focar de infectie pentru cei care locuiesc in apropierea platformelor si, in special pentru copiii care se joaca in aceste zone.

Depozite necontrolate de gunoi se formeaza frecvent, si de data aceasta nu din vina “scormonitorilor”, la distante mici de platforme, unde sacii de gunoi sau alte deseuri sunt efectiv lasate langa platforme, desi containerele aferente platformelor sunt aproape goale.

Obiceiul de a arunca deseurile in locuri neamenajate ne afecteaza pe toti, indiferent de faptul ca doar unii dintre noi arunca deseurile pe jos, iar aceasta problema ramane, in continuare, nesolutionata.

Ia si tu atitudine!

Inscrie-te pe www.curatamconstanoastra.ro/ click Vreau sa particip!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

DOBRE, MUTĂ-ȚI CUPTORUL CU PÂINE ȘI TE DUUUU...
scris de Lucian Cristea
În cazul unor despărțiri bruște, generate de diverse interese, pe vremuri era la modă un cunoscut șlagăr popular interpretat cu mult(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Deputatul liberal Bogdan Huțucă a depus un proiect de lege privind scutirea de la plata impozitului pe clădiri a cabinetelor medicale
  • SETILĂ BAGĂ VRAJBA ÎNTRE VRABIE ȘI STROE. MITINGUL APEI DIN DOBROGEA
  • TURISM CU OBLOANELE TRASE
  • NINGE TRIST. SUNT SINGUR PE STRADĂ ȘI ASCULT RADIO SKY, CA SĂ MĂ CONVING CĂ ANDREI GHEORGHE NU A MURIT...
  • Zile libere...fără număr!