Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Deputatul liberal Robert Boroianu: Făgădău cel TRIST şi JENAT stabilește un nou record al ipocriziei

Deputatul liberal Robert Boroianu: Făgădău cel TRIST şi JENAT stabilește un nou record al ipocriziei(1718)

Secretarul general al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Robert Boroianu, replică decisivă pentru primarul PSD Decebal Făgădău: este ipocrit, minte și dezinformează.

Nu îi permit lui Decebal Făgădău să atace PNL Constanța. Ipocrizia acestui om ajunge la cote record. Cum poate să acuze consilierii liberali că nu au pus în aplicare o decizie a instanței, când chiar el refuză să aplice o sentință definitivă dată de instanță în 2012, în cazul Polaris? Nu mai merge cu dubla măsură, domnule primar. Puțină rușine nu aveți? De ce nu a fost Făgădău <<trist și jenat>> când trebuia să pună în aplicare sentința civilă 2605/2012 în favoarea Polaris Holding?”, a întrebat deputatul liberal Robert Boroianu.

Deși actualul primar PSD nu a respectat o sentință clară dată de instanță în 2012 împotriva primăriei conduse pe acea vreme de mentorul său Mazăre, acum, într-un mod total ipocrit, se erijează în apărătorul deciziilor justiției. Dar cum? Fără transparenţă, într-un mod ascuns, printr-un proiect pus pe ordinea de zi suplimentară de care consilierii au aflat la finalul ședinței. Pe ce se bazează acest proiect de hotărâre al Consiliului Local Municipal? Numai pe un certificat de grefă! Decizia instanței cu privire la reintrarea în funcție a unui fost consilier nu este încă motivată. În consecință, poate fi atacată cu apel de către Instituția Prefectului Constanţa. Nu este în niciun caz o decizie finală”, a explicat secretarul general al PNL Constanţa.

Nu în ultimul rând, parlamentarul liberal Robert Boroianu consideră că „Decebal Făgădău este un om care stă toată ziua închis în birou şi se face că lucrează. Nici nu se obosește să răspundă problemelor reale ale constănțenilor, este rupt de realitate, dar se trezeşte din când în când minţind opinia publică. Nu îi vom permite să împrăştie minciuni şi dezinformări pe seama Partidului Național Liberal. Acest continuator al politicilor dubioase marca Mazăre – Constantinescu trebuie să înveţe că uneori tăcerea este un răspuns mai bun şi înţelept”.



 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii