Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
George Muhscină: CJC este obligat să preia administrarea Casei Soarelui, timpul este un factor esențial

George Muhscină: CJC este obligat să preia administrarea Casei Soarelui, timpul este un factor esențial(1415)

Președintele organizației municipale Constanța a Partidului Național Liberal, consilierul județean George Muhscină, consideră că preluarea centrului de îngrijiri paliative Casa Soarelui de către Consiliul Județean Constanța devine o prioritate transpartinică.

Grupul consilierilor județeni ai Partidului Național Liberal a inițiat preluarea Casei Soarelui de către CJC, cu obiectivul de a repune în funcțiune singurul centru de îngrijire paliativă din județ, prin intermediul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța”, declară George Muhscină.

Consilierul județean liberal reamintește faptul că PNL Constanța a acționat concomitent pe plan parlamentar și local pentru a rezolva problema pacienților oncologici, care au găsit porțile Casei Soarelui închise încă de la începutul lunii septembrie.

„Ne-am adresat Consiliului Județean Constanța încă din luna septembrie pentru a găsi soluția corectă de preluare a centrului Casa Soarelui de la Direcția de Sănătate Publică. În același timp, am obținut un acord scris de principiu din partea directorului Spitalului Județean de Urgență care spune foarte clar că această instituție este capabilă și doritoare să transforme Casa Soarelui într-o secție proprie. Concomitent, parlamentarii PNL Constanța au inițiat interpelări la Ministerul Sănătății pentru a pune o doză de presiune pe cei care trebuie să fie de acord cu predarea imobilului către CJC”, afirmă președintele organizației municipale a PNL Constanța.

În acest moment, DSP trebuie să dea dovadă de maximă celeritate pentru că timpul este un factor esențial. Direcția de Sănătate Publică trebuie să transmită de urgență Consiliului Județean Constanța toate datele imobilului. Odată încheiat acest pas, presiunea trebuie mutată pe Ministerul Sănătății”, mai spune George Muhsicnă.

De asemenea, acesta susține că nu vede niciun motiv pentru care cineva ar putea să se opună acestei soluții pe care Partidul Național Liberal a propus-o încă din luna septembrie.

„Președintele CJC este de acord cu această preluare, conducerea Spitalul Județean de Urgență vrea și poate să preia Casa Soarelui pentru a o repune în funcțiune. Prin urmare, singura necunoscută până în prezent este poziția Ministerului Sănătății și evident cea a DSP. Sunt convins că vor fi de acord cu o soluție rapidă și eficientă pentru pacienții oncologici, care au nevoie de diverse tipuri de îngrijiri paliative, livrate de profesioniști, fără niciun fel de cost pentru pacient”, încheie consilierul județean George Muhscină.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CAZUL MUHSCINĂ A DEMONSTRAT CĂ UNOR LIBERALI LI S-A USCAT MASCA PE FIGURĂ!
scris de Lucian Cristea
George Muhscină și-a dat demisia pe șest din PNL Constanța! Nu a mai trecut pe la conducerea de partid! Se grăbea să se înscrie(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii