Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

Mâine încep zilele oraşului Cernavodă(868)

Începând de mâine, locuitorii din Cernavodă se vor bucura de o atmosferă festivă în cadrul sărbătorii dedicate zilelor oraşului Cernavodă. Manifestările dedicate acestui eveniment se vor desfăşura pe stadionul „Ideal” din localitate timp de o săptămână respectiv în intervalul 12-18 august. În primele patru zile de spectacole, pe scenă vor urca artişti locali dar şi membrii ansamblului folcloric „Mugurelul” şi cei ai trupei de dans „Audeo”. Printre artiştii consacraţi care vor urca pe scenă în zilele de joi, vineri, sâmbătă şi duminică se află Andreea Bălan, Puya, Like Chocolate şi mulţi alţii.

Potrivit organizatorilor, tot în cadrul primelor zile de spectacol Casa de Cultura „ID Chirescu” din Cernavodă va găzdui şi ceremonia „Nunta de aur”, dedicată celor care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Pe lângă premii în bani vârstnicii vor avea parte şi de câteva surprize din partea administraţiei locale din Cernavodă.

Primarul Gheorghe Hânsă spune că, anul acesta, în centrul manifestărilor dedicate zilelor oraşului Cernavodă va sta campania de promovare şi dezvoltare a turismului în oraş. Astfel, locuitorii din Cernavodă vor putea afla despre obiectivele principale care vor fi incluse în circuitul turistic al oraşului. Printre acestea se numără mormântul de la Hinog, Cetatea Axiopolis,Crama Murfatlar, Podul Anghel Saligny, Zona Fosilieră sau adăpostul pentru animale Save The Dogs. Cernăvodenii vor avea ocazia de a vizualiza clipuri de prezentare ale principalelor obiective turistice.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii