Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Deputatul Bogdan Huțucă: Cu cât ies mai mulți români în stradă, cu atât cresc șansele ca Guvernul PSD să pice

Deputatul Bogdan Huțucă: Cu cât ies mai mulți români în stradă, cu atât cresc șansele ca Guvernul PSD să pice(2929)

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă, afirmă că sute de liberali constănțeni au răspuns apelului de a protesta deschis în stradă împotriva Guvernului PSD.

„Mulțumesc sutelor de membri ai PNL Constanța care au înțeles importanța mișcărilor de stradă din această perioadă. Este o formă de presiune publică, care dublează acțiunea Opoziției de a depune și vota o moțiune de cenzură care are toate șansele să dărâme acest Guvern", declară deputatul Bogdan Huțucă.

Liderul liberalilor constănțeni susține că tot mai mulți români apreciază poziția de forță a Partidului Național Liberal atât în Constanța, cât și în tot restul țării.

Mesajul nostru se adresează tuturor românilor. Explicați-le parlamentarilor voștri cât de important este să voteze moțiunea Opoziției. Indiferent de partidul din care fac parte, parlamentarii au șansa să oprească un dezastru economic pentru întreaga țară. Măcar acum, în al doisprezecelea ceas, să se gândească foarte bine la ce este mai bine pentru români", încheie deputatul Bogdan Huțucă.

 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii