Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
ANUL 2018 DEZVĂLUIT NUMEROLOGIC

ANUL 2018 DEZVĂLUIT NUMEROLOGIC(2929)

Speranțe și încredere, dorințe și planificări importante avem cu toții la fiecare început de an.

Ne dorim să fim mai buni sau mai bogați, mai harnici sau mai liniștiți, mai slabi sau mai ambițioși, mai siguri pe noi sau mai competitivi. Vom reuși ușor să ne îndeplinim planurile sau vom trudi mai mult pentru a ajunge la rezultatele dorite depinde cu siguranță de fiecare în parte, de calitățile fiecăruia dar și de influența vibrației universale și personale ale acestui an 2018. Data nașterii ne influențează caracterul dar ne decide și șansele fiecărui an, lună sau zi din viață. vibrația universală ne poate ajuta în demersurile noastre sau, dimpotrivă, ne poate provoca, ne poate împiedica, ne poate determina să trudim, să ne restabilim grila de valori, să ne forțăm limitele.

 

Anul 2018, are pentru toți, indiferent de data nașterii sau a numelui purtat, o vibrație universală 2. 

O dorință generală de a coopera, de a lucra în echipă domină acest an. Ceva mai multă indecizie, nehotărâre, un fel de a dori să-și asume alții responsabilitatea faptelor importante, de a lua alții deciziile dificile.

Mai timizi și mai supuși unui balans brutal între stările de bine și cele de angoasă, între încredere și disperare, între fericire și deziluzie.
Este anul în care vom renunța la acțiunile dure, fățișe, este anul în care vom prefera nu atât să facem pace cât să nu mai facem valuri. Vom încerca alte mijloace pentru a ne atinge scopurile. Putem afirma că vom fi mai înțelepți, ne vom planifica mai atent fiecare mișcare, fiecare gest. Vom alege calea diplomației, vom prefera să greșească celălalt, să decidă șeful... Vom lucra mai bine împreună cu alții, vom prefera, de teama unor eșecuri, să împărțim eventualele realizări.

Mai pașnici, dar nu neapărat mai binevoitori ci mai degrabă lipsiți de curaj, mai timizi și mai nehotărâți, vom aștepta. Ce? Momentul prielnic pentru acțiune. Vom trece prin episoade dificile și prin clipe de vulnerabilitate supărătoare. Vom experimente panica, teama de eșec. Vom fi mai irascibili chiar dacă vom părea a fi mai împăciuitori.

Uneori ne vom pierde brusc și neașteptat controlul, alteori vom trece prin momente euforice greu de stăvilit.

Este un an el extremelor: când bine, când rău. Ne vom situa întotdeauna, pe parcusul acestui întreg an 2018, fie la un capăt al străzii fie la celălalt. Ori vom clocoti ori vom fi nepăsători, necomunicativi.

Vom prefera să fim mai modești, mai minuțioși. Ne vom alege parteneri puternici care, la nevoie, să preia deciziile importante. Ne vom planifica totul atent. Ritmul în care vom lucra va fi ales de noi, vom fi mai sensibili riscând astfel să fim lesne răniți.

Vom colabora excelent până când, o vorbă, un gest, un cuvânt ne vor schimba total starea de spirit iar reacțiile ne vor fi nu neapărat cele mai plăcute.

Vibrația 2 a acestui an înseamnă mai cu seamă echilibrul realizat din teama eșecului, înseamnă amenințări latente, înseamnă înăbușirea sentimentelor reale. Pentru toți acest an va fi unul în care lista de prieteni va fi clar delimitată de cea a dușmanilor. Vom distinge doar două culori: alb și negru.

În acest an fie evoluăm spectaculos fie involuăm dezastuos.

În 2018 contradicțiile latente se vor manifesta sub forma unor pașnice dar clare discuții care nu vor însemna nicidecum sfârșitul conflictelor ci doar o alta formă în care acestea vor evolua.

Este însă un an potrivit negocierilor, de orice fel, propice colaborărilor, al discuțiilor, al descoperirii unor mai pașnice alternative de rezolvare a diferendelor ori de mărturisire a nemulțumirilor.

Această vibrație 2 nu înseamnă realizarea reconciliere ci doar o temperare comportamentală dictată de nesiguranță, de recunoașterea unor vulnerabilități care deocamdată nu pot fi corectate.

În acest an organizațiile vor pune accent pe atragerea de noi membri, armatele pe recrutatea unor mai pricepuți soldați, marile imperii financiare pe alegerea celor mai buni în acest domeniu.

Este un an de respiro în care toate părțile aflate în conflict vor face eforturi pentru aplanarea unor diferende în ideea întăririi interne, a revizuirii, a reorganizării și împrospătării.

Vom avea parte de izbucniri neașteptate, de atacuri neprevăzute, de momente de panică neplanificate. Totul însă se va redresa rapid.

Oscilațiile bine/rău vor fi permanente în acest an fie că discutăm despre politică, servicii, armată, economie.

În spatele oricărei decizii de înțelegere se va afla un punct nevralgic, pentru rezolvarea căruia este nevoie de timp.

În acest an cei aflați în opoziție nu se vor împăca ci vor ajunge la un consens prin care se vor tolera pentru o perioadă, în care vor înțelege tacit că atât unul cât și celălalt are nevoie de timp pentru a se regrupa.

Vibrația 2 nu înseamnă pace înseamnă doar ținerea sub control, de teama eșecului, a unei stări conflictuale, nu înseamnă lipsa conflictului ci doar amânarea, pentru o perioadă, a reacțiilor războinice.

Anul 2018 aduce cu sine răbdare și nu iertare. Acea răbdare care, cu cât este mai îndelungată cu atât adună mai multă frustrare și dorință de răzbunare.

Anul 2018 este, prin excelență, anul diplomației ca fiind singura alternativă pentru ambele părți aflate într-un evident conflict.

Este bun acest an 2018 fie și pentru acestă pauză pe care ne-o oferă, fie și pentru șansa de a mai sta puțin, de a ne trage sufletul, de a ne reanaliza sentimentele, de a ne regrupa.

Este bine să folosim cu înțelepciune această ocazie de a încetini cumva ritmul, de a ne odihni, pentru că 2019 va fi un an alert, un an în care toți vom fi ocupați, agitați, peocupați, stresați, va fi un an al riscului.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii