Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
FELIX STROE ÎI DĂ LOVITURA DE GRAȚIE LUI DRAGNEA!  ÎL SUSȚINE PE TUDOSE...

FELIX STROE ÎI DĂ LOVITURA DE GRAȚIE LUI DRAGNEA! ÎL SUSȚINE PE TUDOSE...(2852)


Turneul fulger efectuat de Liviu Dragnea în câteva organizații din țară ale PSD s-a încheiat lamentabil pentru domnia sa. Deși a sperat să obțină sprijinul total al președinților de filiale, în disputa sa cu premierul Tudose, s-a întors cu coada între picioare...

Prima lovitură a primit-o de la Marian Oprișan, de la Focșani, care l-a omenit la el acasă și atât...

Liviu Dragnea culege ceea ce a semănat, pierzând dintr-un foc susținerea a trei județe înfrățite între ele: Vrancea, Brăila și Constanța.

După ce Oprișan, unul din posibilii candidați la șefia PSD la nivel național, i-a întors spatele, a venit a doua lovitură destabilizatoare, care i-a tăiat, practic, respirația. Președintele PSD Constanța, Felix Stroe a transmis un mesaj de susținere pentru Mihai Tudose, sâmbătă, știut fiind faptul că onor conducerea PSD a decis convocarea unei ședințe de urgență a Comitetului Executiv Național al partidului, care are ca principal scop clarificarea conflictului dintre Liviu Dragnea și premier. 

„Ar fi bine ca la CExN-ul următor să purtăm o discuție serioasă despre cum putem democratiza puterea de decizie în partid și despre cum putem face ca actuala guvernare să performeze. E necesar ca din Guvern să facă parte cei mai pregătiți oameni pe care îi are partidul. Îmi doresc ca de această dată organizațiile locale să fie mai implicate, pentru că nu e normal să decidă doar o mână de oameni. Partidul suntem noi, toți cei care am muncit pentru a câștiga încrederea românilor. Premierul are responsabilitatea actului de guvernare dar trebuie sa aibă și decizia”, a transmis Felix Stroe, președinte al organizației PSD Constanța, într-un comunicat.

Era de așteptat ca ministrul Transporturilor să ia o astfel de decizie.

Argumente: Dragnea a ignorat organizația județeană PSD Constanța, prin diverse declarații, a ridicat tot timpul în slăvi administrația Mazăre, încercând să-l pună într-o postură neplăcută pe Felix Stroe etc. 

De altfel, Dragnea nu a fost deloc încântat de numirea lui Stroe în funcția de ministru al Transporturilor. În schimb, alianța Tudose- Stroe a funcționat vizibil bine de la început. 

Ca ministru,domnul Stroe s-a dovedit a fi, cel puțin, până în prezent, cel mai activ. A avut curajul de a se angaja direct în realizarea unor obiective importante, ceea ce Tudose a apreciat în mod deosebit.

Era momentul ca și Felix Stroe să decidă, în ceea ce îl privește, încotro se îndreapă. Într-un fel, tăcerea domniei sale mă pusese pe gânduri, dar acum m-am liniștit, profesional vorbind. 

Practic, previziunile noastre, la care am făcut mereu referire, s-au adeverit.
Frăția Tudose-Stroe funcționează, chiar dacă premierul i-a luat cariocile după ce ministrul Transporturilor s-a angajat să realizeze o autostradă în zig- zag care să facă legătura între Litoral și alte câteva localități importante. 

Revenind la subiect, trebuie spus că pe Liviu Dragnea îl așteaptă primul examen important, după ce a produs atâta deranj în PSD. 

Că e Dragnea, că o fi Tudose, un lucru este cert și trebuie comentat ca atare. Dacă PSD nu iese cât mai repede și cu fața curată din această criză, decontul va fi dezastruos la viitoarele alegeri... 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

GUVERNATORUL DELTEI DUNĂRII, ACEST JAMES BOND FĂRĂ PREFIXUL 007
scris de Lucian Cristea
Au decretat unii la Tulcea existența o așa-zisei crize de guvernatori, cu efecte directe asupra existenței Administrației Rezervației (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • MEDGIDIA - DE LA MĂGARII LUI PINTILIE LA MODERNISMUL LUI VRABIE
  • HOTELUL DELTA - DE LA PRINȚUL DE MONACO LA TURISTUL OBIȘNUIT
  • ONORIFICII CARE SE PRICEP LA TOATE...
  • VICEPRIMARUL LIBERAL DE LA CRUCEA A DECLARAT RĂZBOI CELOR DE LA RAJA!
  • Străzile din municipiul Constanța, dezinfectate în fiecare noapte