Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
MÂNA PROASTĂ ÎNVINGE GURA PROASTĂ

MÂNA PROASTĂ ÎNVINGE GURA PROASTĂ(1411)

Liviu Dragnea recunoaște, singur și nesilit de nimeni, că are mână proastă la oameni și, din această cauză, a dat chix cu propunerile sale pentru funcția de prim ministru al României!

Pentru șeful celui mai mare partid din România, cele declarate în public au valoarea unui autodenunț...

Cu alte cuvinte, învățat să ia decizii de unul singur, fără a se mai consulta cu partidul, Liviu Dragnea ne-a potcovit cu doi premieri incapabili să ducă la bun sfârșit programul de guvernare.

Doi, nu unul, ca să spunem că a fost o eroare!
Doi, în condițiile în care domnul Dragnea știa că are mână proastă la oameni.

E ca și cum continui să conduci pe drumurile publice o mașină, în condițiile în care știi foarte bine că nu poți să faci chestia asta fără a avea permis de conducere.
Așa și cu propunerile sale pentru șefia Guvernului României.

Are mână proastă, dar nu renunță la actul de conducere, deși sunt lideri de partid care i-au cerut să se consulte cu conducerea colectivă, care o fi aia?, înainte de a face diverse numiri în funcții importante. Cu alte cuvinte, să nu mai guverneze de capul lui!

Pe mâna proastă a lui Liviu Dragnea, au eșuat lamentabil două guverne pesediste...

Nu pentru că avem o Opoziție liberală, puternică și incisivă. Nu, ăsta-i visul nostru de aur transformat în tinichea. Suntem campionii absurdului.

Două guverne pesediste date jos de PSD! De “tătuca” Dragnea, care și-a făcut mendrele pe spinarea celor care au crezut în promisiunile PSD.

Suntem niște bieți cobai condamnați să stăm la mâna proastă a unor conducători la fel de isteți și de eficienți precum mâna lui Dragnea. Cărora, surpriză!, nu li se reproșează nimic!

Tudose plătește pentru “gura lui proastă”. Ăsta-i adevăratul motiv pentru care este mazilit cu sânge rece și cu o mare doză de sadism. S-a pus în gură cu Carmen Dan și acum plătește...

Pentru cine nu știe, Carmen Dan este pusă în funcția de ministru de Interne de mâna proastă a domnului Dragnea.

Paradoxal, șeful mare al PSD consideră că este o alegere bună! Așa o fi.

Tudose pleacă, ministrul de Interne rămâne! Mă mir că nu a numit-o direct prim ministru! Poate pentru simplul motiv că nu a vrut să o supere pe doamna Sevil...

În PSD, față de alte partide, femeia joacă rolul liftului. Ea te urcă, ea te coboară și tot ea te strivește. În situații de criză, ea te omoară...

Spuneam că pe Tudose l-a terminat “gura lui proastă”. Le-a catalogat pe doamnele Sevil și Rovana ca fiind “penale”!
Cum să nu-i vină lui Liviu Dragnea să își înfingă, metaforic vorbind, mâna lui cea proastă în gâtul gros al fostului premier Tudose! Mai ales după ce a recidivat cu ministrul de Interne, sugerându-i că ar fi mult mai bine să se întoarcă la cratiță...

În cele din urmă, s-a întors domnul Tudose la Brăila, urmând a fi numit în funcția de administrator de bloc. Evident, sub protecția mâinii lui Dragnea. Aia proastă.

Sunt câteva chestiuni pe care sincer nu le înțeleg. Dacă îi tremură mâna în timpul unei operații, cu consecințe grave pentru pacient, un chirurg răspunde din toate punctele de vedere.

Un lider politic, care aduce prejudicii țării cu mâna lui cea proastă, nu poartă nicio răspundere pentru faptele sale! Și când te gândești că unii îi plâng de milă lui Dragnea ca în filmele indiene! Cică e hăituit...

Nici chiar așa. Nu-i dă pace gândul răzbunării.
Mâna proastă a lui Dragnea nu iartă!

La conferința de presă de după marea ședință a PSD, mâna lui cea proastă nu s-a abținut până nu a trasat câteva sarcini, ca să nu uităm cine este totuși șeful în PSD... Dacă totuși cineva a uitat...
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

UN SUBMARIN DE DREAPTA
scris de Lucian Cristea
M-a amuzat teribil o știre lansată de un confrate, fie că este reală, fie că este caterincă, știre conform căreia primarul(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii