Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
RAJA ne informează despre situația avariilor la ora 10.00

RAJA ne informează despre situația avariilor la ora 10.00(635)

In jurul orei 09,00, a cazut tensiunea si la sursele Ciocirlia de Sus, Ciocirlia de Jos, Plopeni si Amzacea, motiv pentru care abonatii din aceste localitati au ramasa fara apa la robinete.

La ora 09,30, au ramas fara energie electrica si statiile de pompare de la Furnica si General Scarisoreanu. Abonatii din aceste localitati vor avea apa potabila pana in jurul orei 15,00, alimentarea facandu-se gravitational, prin cadere libera din rezervoarele statiilor. Si abonatii din Independenta vor avea apa din rezervorul statiei de pompare pana in jurul orei 22,00, la ora 09,30 sursa din aceasta localitate ramanand fara energie.

La ora actuala, 24 de localitati sunt lipsite de apa potabila din cauza caderilor de tensiune de la nivelul surselor si statiilor de pompare si tratare: Arsa, Silistea, Tepes Voda, Virtop, Albesti, Tortomanu, Crucea, Negru Voda, Cotu Vaii, Darabani, Vilcele, Cerchezu, Cascioarele, Viroagha, Comana, Dumbraveni, Tataru, Mihail Kogalniceanu, Oituz, Olteni, Ciocirlia de Sus, Ciocirlia de Jos, Plopeni si Amzacea. 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

În umbra laptelui și-a mierii
scris de Mircea Lungu
M-am postat ieri sub un afiș electoral liberal al unui candidat local, cu gura căscată și ochii cu osârdie drăcească deschiși. N-am(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii