Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
George Muhscină a demisionat

George Muhscină a demisionat(1059)

Biroul Politic Județean al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal s-a întrunit vineri, 19 ianuarie a.c., pentru a lua act de demisia consilierului județean George Muhscină din funcția de președinte al Organizației Municipale Constanța a PNL.

În acest sens, membrii BPJ au analizat pașii ce trebuie făcuți pentru consolidarea organizației municipale și asigurarea unei conduceri interimare eficiente în perioada următoare. Conform statutului partidului, organizația municipală constănțeană ar fi trebuit coordonată de unul dintre cei doi prim-vicepreședinți ai Biroului Politic Local, însă cei doi au refuzat acest lucru.

Ca urmare, Biroul Politic Județean a stabilit ca organizația municipală a PNL Constanța să fie coordonată de prim-vicepreședintele BPJ, Septimiu Bourceanu, un liberal cu state vechi în partid. Experiența politică și tinerețea lui Septimiu Bourceanu vor avea un impact pozitiv asupra activității și imaginii organizației municipale a partidului.

Suntem convinși că Septimiu Bourceanu este o soluție foarte bună pentru organizația municipală a PNL Constanța. A primit toată încrederea colegilor săi de a ocupa funcția de coordonator al unei organizații foarte grele și complexe, ceea ce spune foarte mult despre caracterul și calitățile sale politice și umane”, a declarat președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă.

Septimiu Bourceanu va asigura coordonarea BPL al PNL Constanța până la organizarea de noi alegeri interne.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PNL A DEMONSTRAT CĂ ARE CU CE ȘI CU CINE!
scris de Lucian Cristea
Zilele acestea, PNL Constanța a demonstrat că, la nevoie, știe să se regrupeze și să devină o forță pe scena politică. O(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI