Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
MAI UȘOR CU PEDOFILUL PRIN LIFT!

MAI UȘOR CU PEDOFILUL PRIN LIFT!(3645)

Toată viața am fost oripilat de ușurința cu care neamurile venite în vizită se reped să pupe copii, uneori direct pe gură, ca și cum, vezi Doamne, vai ce iubim noi copiii și ce ne bucurăm că ni se înmulțește neamul și cum ne leagă pe noi dragostea de cei mici! Pe care în astfel de momente scârboase nu îi apără nimeni de pupăturile nemiloase. Gesturi aproape tradiționale, greu de înțeles sau de explicat.

De ce pupăm noi copiii noștri sau ai altora cu aproape orice ocazie?!? Care este semnificația acestui gest aproape oribil? Pupă-te domnul cu cine vrea să se pupe cu tine! Lasă copiii în pace să crească liniștiți să se facă mari, să știe de ce îl pupă nenea sau tanti și să poate avea discernământ, să refuze tandrețurile astea altcumva exagerate și tare nelalocul lor.

Până când, până la ce vârstă, pot mamele să spele băiețeii inclusiv pe la puțulică fără să îl zăpăcească de cap, uneori definitiv? Când e bine să afle ăștia mici că nu e bine să se lase mângâiați sau pupați de toată lumea de cei mult mai mari ca ei care, altfel, par oameni serioși, care știu ei ce fac, știu ei cum e mai bine?

Câtă încredere pot avea copiii puși în astfel de situații de oameni maturi, băloși, tâmpiți și pofticioși?

Fetița cea mică din lift stătea cuminte, ferită de orice gânduri necurate. Nenea doar o pupa, nu îi făcea nimic rău!?!

Cine, sub ce formă și când îi apără pe cei mici de astfel de dobitoci care pupă copii?

În Dicționarul explicativ al limbii române Pedofilia e definită ca fiind atracția sexuală față de copii.

Cum se manifestă ea? Nu cumva mângâind și pupând copiii?

Cum și de la cine aflăm noi că nu e bine, că e ceva rău, eventual interzis? Doar când îl vedem pe boul ăla din lift? Numai atunci?
Știți gluma aia tembelă cu diferența dintre pedagog și pedofil? Cică pedofilul își iubește copiii. Adică știm despre ce este vorba. Doar ne facem că nu înțelegem. Că nu și despre noi e vorba.

În Olanda mai de curând niște judecători au dat o sentință prin care permiteau unei organizații ce vrea să legalizeze pedofilia să existe și să aibă astfel de preocupări: "copiii mai mici de 12 ani ar trebui să aibă libertatea de a face sex, a juca jocuri de noroc și a trăi cu cine vor".

Numeroase țări au devenit cunoscute ca destinații preferate pentru turism sexual, sunt promovate ca fiind raiul pedofililor, unde relațiile sexuale cu minorii nu sunt pedepsite în niciun fel.

Astăzi Codul penal de la noi pedepsește "Racolarea minorilor în scopuri sexuale" dacă o persoană majoră propune unui minor care nu a împlinit 13 ani să se întâlnească în scopul comiterii unui act sexual. Pedeapsa poate fi de o lună de închisoare sau de amendă!?! "Coruperea sexuală" a unui minor se pedepsește cu închisoare de un an dacă a avut loc actul de natură sexuală cu un minor sub 13 ani.

Acum puteți înțelege de ce animalul din lift se credea fată mare și nu se ferea nici de camerele de supraveghere? Pentru că el știa că fapta lui e plină de gingășie, de drăgălășenie. La fel știau și colegii lui care cunosc legile foarte bine. Noi nu știam și eram furioși și l-am fi pedepsit rău de tot.

Fostul premier Tudose ar fi ieșit cu toporul deși legile astea bleguțe sunt făcute și de dumnealui.

Așa că, oameni buni, pupați copiii oricui pe unde apucați, oricând, fără motiv, fără să vă fie frică sau rușine! Doar din dragoste. Legea e cu voi!

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii