Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
VIBRAȚIA ZILEI- 26 ianuarie 2018

VIBRAȚIA ZILEI- 26 ianuarie 2018(1899)

Liniștiți și îngăduitori, sensibili și prietenoși azi îi vom lăsa pe cei de lângă noi să fie recompensați chiar dacă truda nu a fost împărțită echitabil.

 

Vibrația zilei de 26 ianuarie 2018 este 2.


Vom prefera să stăm în umbră, să privim, să gândim, să așteptăm să vină timpul potrivit. Riscăm să așteptăm prea mult. Vom fi mai comozi, vom accepta cu ușurință rolul subalternului. Nevoia de a ne afla în preajma celorlalți va fi atât de mare încât vom îndeplini orice dorință a partenerului. Azi vom avea șansa de a ne integra în organizații, de a ne asocia, de a face cunoștințe utile. Exagerat de pasivi, vom fi timizi, timorați.

Vom căuta echilibrul dar în căutarea sa vom trece prin stări dificile, contradictorii, dureroase. Vom sări de la agonie la extaz mult prea rapid și prea periculos. O vorbă necugetată a celuilalt, o privire ciudată, un gând neplăcut vor nărui o întreagă zi ce ar fi putut deveni perfectă. Este tocmai bine pentru a semna contracte, pentru a parafa înțelegeri importante.

Azi ne vom căuta partenerul alături de care să ne simțim în siguranță. Vom planifica totul atent, vom fi cuviincioși, vom sancționa orice comportament nepoliticos.

La serviciu vom fi subalternii perfecți, în dragoste atenți și devotați, cu amicii săritori și binevoitori. 

 

Cei care azi se vor căsători vor avea o pecete a căsniciei cu vibrație 2.

 

Cei doi soți vor deveni prieteni, parteneri, duhovnici.

Ceea ce sigur va rămâne peste ani este atașamentul față de celălalt, loialitatea, sentimentul de siguranță pe care îl oferă prezența unuia în viața celuilalt, încrederea în partener ca în propria persoană.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii