Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
DE CE VREA DRAGNEA UN GUVERN FEMININ? SIMPLU. FEMEILE DIN PSD NU L-AU TRĂDAT NICIODATĂ...

DE CE VREA DRAGNEA UN GUVERN FEMININ? SIMPLU. FEMEILE DIN PSD NU L-AU TRĂDAT NICIODATĂ...(4422)

Guvernul României arată, într-o formulă provizorie, ca un club FEMINA.

Așa cum se prezintă el, feminizat din cap, cu o femeie în funcția de prim ministru, până în picioare, este rezultatul ambiției personale a domnului Liviu Dragnea.

Am observat că ori de câte ori i se refuză ceva, liderul PSD se tulbură profund. După care, vizibil iritat, revine înzecit asupra chestiunii. Trebuie să fie ca el, altfel, e jale!

După respingerea doamnei Sevil, s-a jurat că o să facă un Guvern de femei! Suficiente cât să justifice mutarea Guvernului Femina în Peștera muierilor.
Și Grindeanu, în anumite momente, se purta ca o muiere.

Că tot veni vorba, propun cu repetiție ca Guvernul României să-și mute sediul în Peștera muierilor.
Se vede de la o poștă că nu suportă să fie pus într-o situație de inferioritate față de o femeie. În acest context, chestiunile privind promovarea femeii au depășit cu mult stadiul teoretic, transformându-se într-o problemă personală.

Campania de feminizare a Guvernului României a prins contur, ca idee, la scurt timp după ce doamnei Sevil, felinarul său călăuzitor, i-a fost refuzată, de către președintele Iohannis, candidatura la șefia Guvernului.

A ținut-o pe lângă Guvern, pe un post la adăpost, adică ferită de răutățile celor care, folosind ca argument dosarul său penal de la DNA, îi cereau insistent demisia.

În cele din urmă, două dintre feblețele domniei sale, Sevil și Rovana, au fost obligate să demisioneze, ca să închidă gura opozanților.

Dar Liviu Dragnea nu s-a lăsat călcat în picioare de contestatarii săi și le-a propulsat din nou pe cele două femei de nădejde în Guvernul României! Liviu Dragnea a făcut o nouă demonstrație de forță și ne-a arătat că el este “argintul viu” din Guvern, care continuă să facă și să desfacă toate jocurile importante.

Când se enervează, Liviu Dragnea rade tot ce-i iese în cale și nu ține cont de nimic! Nimeni nu și-a imaginat cât de scump avea să plătească premierul Mihai Tudose, care respiră foarte greu, pentru îndrăzneala de a-i fi sugerat doamnei Carmen Dan, ministrul de Interne, să-și prezinte demisia într-un cadru organizat și cât mai repede cu putință.

Tudose s-a jucat cu focul. A dat foc propriului său Guvern, ambiționându-se să o dea afară pe Carmenuța, doar ca să-l zgândăre pe Dragnea!

Ghinion, cum ar spune șeful statului. După ce a scăpat din nou cu fața curată dintr-o ambuscadă politică, liderul PSD pare hotărât să nu mai lase niciun bărbat în Guvernul României!

De ce vrea Dragnea un Guvern feminin? Simplu. Femeile din PSD nu l-au trădat niciodată, spune domnia sa. Pe când printre bărbații PSD s-au infiltrat destui trădători...Aviz celor care au comis imprudența de a-i întoarce spatele într-un moment decisiv pentru soarta domniei sale și a partidului.

Nu vreau să se înțeleagă că am ceva cu femeile și că nu văd cu ochi buni promovarea acestora în funcții de conducere, dar ce-i mult strică, ca și ambiția prostească de a-și satisface orgoliile masculine diverși factori de răspundere.

Personal, nu cred că va fi liniște în PSD și în mediul înconjurător. Liviu Dragnea vrea să plătească polițe celor care l-au trădat!

Eu, în locul domniei sale, aș începe cu indivizii care, doar cu câteva ore înainte de ședința decisivă, i-au întors spatele fostului premier Tudose…

Comentarii

GIM
26-01-2018

Chiar daca fac parte din "alesi", sunt pentru ei, buni si pentru popor, lenesi!

Desi, nu merita sa-i mai privesti,
Unul se uita-n sus, altul, in jos,
Dupa cate-au facut...te gandesti:
Sa-i mai crezi; acum, e de prisos!

http://www.aktual24.ro/zi-decisiva-pentru-guvernul-dancila-lista-ministrilor-urmeaza-sa-fie-votata-in-sedinta-comitetului-executiv-national/

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

UN SUBMARIN DE DREAPTA
scris de Lucian Cristea
M-a amuzat teribil o știre lansată de un confrate, fie că este reală, fie că este caterincă, știre conform căreia primarul(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii