Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
TERORISM POLITIC

TERORISM POLITIC(3256)

Până zilele trecute, domnul Ștefănescu era trup, nu știu cât de trupeș este dânsul, și suflet, unit în cuget și în simțire cu Liviu Dragnea.

Fac o paranteză. Domnului Ștefănescu îi port respect pentru că, atunci când lucram la „Romania liberă” a luat în serios materialele mele având ca temă starea de vraiște existentă, acum câțiva ani în urmă, în PSD Constanța.
După o campanie de presă care a durat 6 luni de zile, liderul pesedist Petre Stancă a fost, în ciuda faptului că se bucura de sprijinul lui Cozmâncă, înlăturat din funcție de Adrian Năstase, la care au ajuns materialele mele.
Ștefănescu a susținut atunci demersurile celor care se plângeau de stilul de lucru al lui Petre Stancă.

Zilele trecute însă, am fost surprins de o reacție a domniei sale extrem de dură, ca să nu o cataloghez în cu totul alți termeni ! Onorabilul domn Ștefănescu a sărit, ca un cocoș de lupte și nu de borș, la jugulara lui Liviu Dragnea!

Nu am avut de-a face cu niște vorbe aruncate la întâmplare, ci cu o ofensivă însoțită de amenințări care îți îngheață sângele în vene!
Când spui că, dacă începi să vorbești, arunci partidul în aer, se presupune că ai trotil suficient. Adică, zic, date și informații compromițătoare.

Ca să mergem mai departe, și când, într-un interval de timp foarte scurt, mai vin și alții cu amenințări de același gen, stai și te întrebi ce se întâmplă oare în PSD!

Și tot despre PSD, cât de putred e, dacă diverși activiști amenință în gura mare că au dovezi atât de compromițătoare, încât, pot arunca în aer cel mai mare partid din România și nu o filială oarecare!

Atenție, dacă observați, acțiunile de acest gen nu au ca principală țintă persoane, ci PSD! Adică partidul!
„Arunc în aer partidul!” tună și fulgeră domnul Codrin Ștefănescu...

Un mesaj asemănător a avut și Victor Ponta, care, cu carnetul de pesedist în buzunar, doar președinte de țară nu a fost!
Cu toate astea, când s-a supărat, vorba aia, s-a supărat pe partid și a amenințat și dumnealui cu aruncarea PSD în aer.

De ce țintesc acești domni partidul și nu individual persoanele cu care au intrat în conflict? Simplu. Dacă pun PSD pe butuci, cu ce mai rezolvă dumnealor problemele personale, cum mai ajung, peste noapte, diverși neaveniți în posturi de conducere, prin ce mijloace mai poate fi promovată femeia de către diverși lideri cocoșei de luptă, cum ar mai putea funcționa, fără sprijinul PSD, fabrica de premieri...

De aceea, stau și mă gândesc că domnul Ștefănescu nu poate fi atât de inconștient, încât, să se arunce pe sine în aer.

Ai intrat în conflict cu Dragnea, amenințându-l că arunci partidul în aer?

Nu e bine, Ștefănesco!
Da’ cu partidul ce-ai avut?
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii