Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
VIBRAȚIA ZILEI- 29 ianuarie 2018

VIBRAȚIA ZILEI- 29 ianuarie 2018(4213)

Soluțiile rapide și rezistența la stres vor fi doar două dintre performanțele acestei zile. Izolarea este cea mai mare teamă pe care o vom încerca.

 

Vibrația zilei de 29 ianuarie 2018 este 5.

 

Vom fi periculos de șireți. Vom găsi cele mai rapide și comode căi pentru rezolvarea celor mai dificile probleme. Convingători vom fi capabili să inventăm povești, realități alternative. Ne vom ascunde adevăratele sentimente ori intenții vom deveni ceea ce trebuie la momentul potrivit. Vom fi versatili, analitici, ne vom schimba iute opiniile, vom face orice pentru a ateriza mereu în picioare. Ne vom dori schimbarea și vom porni în căutarea atracțiilor de tot felul, inclusiv sexuale.

Vom fi mai tentați să trădăm, nu doar în dragoste ci și în afaceri. Vom spune ceea ce trebuie să audă șeful sau iubita și vom acționa așa cum ne dorim.

Vom prefera situațiile competitive iar stresul ne va deveni cel mai devotat prieten. Vom fi curioși, nu vom scăpa nimic din spectacolul vieții. Vom vedea oamenii așa cum sunt ei și îi vom folosi acolo unde ne sunt necesari.

Ne vom dori victoria cu orice preț, nimic nu ne va împiedica să ne atingem scopul. Vom folosi orice mijloace, chiar dacă nu sunt cele mai sincere. Prea indulgenți cu propriile persoane vom fi nerăbdători. Aventuroși, neliniștiți și sociabili vom exclude monotonia din programul acestei zile. Vom fi imprevizibili, împrăștiați, lipsiți de consecvență și suficient de infideli.

Vor fi avantajate aventurile de o zi.

Cei care lucrează în publicitate, actorii, comercianții, intermediarii vor avea succes. Pot apărea încasări financiare neașteptate. Sunt favorizate tranzacțiile rapide. Nu sunt recomandate plasamentele pe termen lung.

Este o zi potrivită pentru a merge la cumpărături, pentru a ne împrospăta garderoba, pentru a face modificări în apartamente. Orice mutare, este binevenită. Azi riscăm să cheltuim exagerat de mult. Putem achiziționa lucruri care mâine ni se vor părea a fi inutile.

Azi există șansa de a mai face încă ceva, de a o lua de la capăt. O speranţă, un alt chef de viaţă, mereu altceva. Interese noi, alţi oameni, atracţii de tot felul, distracţii...

 

Cei care azi se vor căsători vor avea o căsnicie cu pecete 5.

 

Pecetea cu vibraţie 5 este cea a nevoii de libertate, de mişcare, de schimbare. Cuplul va reuşi să se adapteze.

Cei doi vor izbuti să alunge monotonia, căutând compania celorlalţi, integrându-se în grupuri, găşti, asociaţii. Se vor distra, îşi vor trăi viaţa chiar şi în aventuri pasagere pe care şi le vor trece cu vederea unul celuilalt, fidelitatea nefiind punctul forte al acestui cuplu.

 

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

Dacă vom munci în zilele nepotrivite și ne vom distra taman atunci când aveam șansa de a câștiga bani sau renume, totul va ieși pe dos, vom da vina pe ghinion. Când alegem drumul potrivit șansa ne va fi tovarășă de drum. Vibrația zilei ne poate ajuta să înțelegem cum este mai bine pentru noi și când.


 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

HOTELUL DELTA: UN BRAND ÎN MATERIE DE OSPITALITATE! NU NUMAI PENTRU PRINȚUL DE MONACO, CI PENTRU TOȚI TURIȘTII...
scris de Lucian Cristea
În 1992, într-o noapte friguroasă de februarie, cu multă gheață pe jos, am trecut pragul Hotelului DELTA din Tulcea. Eram însoțit(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii