Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
10 martie, ziua clarificărilor în PSD!!!(?)

10 martie, ziua clarificărilor în PSD!!!(?)(1252)

Congresul Extraordinar al PSD va avea loc pe data de 10 martie 2018. A fost stabilită și locația, social democraţii urmând să se adune la Sala Palatului.

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a vorbit la începutul săptămânii despre acest Congres, mult așteptat.

"Vom avea un Congres în luna martie. Este un Congres destul de așteptat din punctul nostru de vedere, pentru că trebuie clarificate unele lucruri", a declarat ministrul Muncii, luni, 19 februarie, în emisiunea România9, moderată de Ionuț Cristache la TVR1.

"În primul rând cred că ar trebui să discutăm despre guvernare, despre modul în care s-a performat sau nu pe anumite paliere", a adăugat Lia Olguța Vasilescu.

"Cred că trebuie clarificate și unele lucruri vizazi de persoane care sunt încă în conducerea partidului, dar care critică partidul din orice poziție", a mai zis ministrul Muncii.

De asemenea, după CExN, Ecaterina Andronescu afirmase:

"Am discutat că o să avem congres pe 10 sau pe 17 martie, să vedem unde va fi cea mai potrivită locaţie. Noi ne-am dori să fie în Ardeal, dacă o să reuşim...". Potrivit acesteia, ideea organizării unui congres este una oportună. "În primul rând pentru că este un cadru în care putem să dezbatem problemele care frământă societatea, putem să ieşim de acolo mai întăriţi şi, de ce nu, chiar cu un document strategic referitor la ceea ce avem de făcut în continuare. Eu cred că trebuie să ne uităm şi în perspectivă", argumentase senatoarea PSD.

ursa: www.romaniatv.net

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PNL A DEMONSTRAT CĂ ARE CU CE ȘI CU CINE!
scris de Lucian Cristea
Zilele acestea, PNL Constanța a demonstrat că, la nevoie, știe să se regrupeze și să devină o forță pe scena politică. O(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI