Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Polaris M Holding, pusă în situaţia de a modifica programul de colectare a deşeurilor

Polaris M Holding, pusă în situaţia de a modifica programul de colectare a deşeurilor(1603)

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Începând cu data de 01.03.2018, compania Polaris M Holding Constanţa anunţă că firma Tracon, administratorul rampei ecologice DEDMI Ovidiu, îşi scurtează programul de lucru, obligând în acelaşi timp compania Polaris M Holding să schimbe programul de colectare a deşeurilor provenite de la cetăţeni, instituţii publice şi agenţi economici.

În ultimele zile, în care s-a instalat cod portocaliu de temperaturi scăzute, s-a înregistrat un decalaj în programul de colectarea a deşeurilor, care nu a depins de compania Polaris, ci de modificarea programului de lucru aplicat de firma Tracon. Astfel, începând cu data 01.03.2018, şi în mod special în zilelele de 3 şi 4 martie, Polaris M Holding s-a regăsit în imposibilitatea de a colecta integral deşeurile de pe raza municipiului Constanţa, deoarece nu a avut unde să le depoziteze.

În urma modificării programului de lucru, rampa ecologică nu mai funcţionează 24 h/ 24 h, astfel şi programul de colectare a deşeurilor, desfășurat de Polaris, suferă modificări, deoarece acesta depinde în totalitate de accesul la rampa ecologică Dedmi Ovidiu.

Noul program de lucru aplicat de firma Tracon este următorul:

Luni-Vineri – 7:30 – 17: 30;
Sâmbătă - 08:00 – 15:30;
Duminică – Închis (la fel în orice zi legiferată ca nelucrătoare).

Pentru remedierea acestei probleme, Polaris M Holding a înaintat o adresă către Primăria Municipiului Constanţa, însă până în prezent nu a primit niciun răspuns.

Astfel, în ziua de duminică, când rampa ecologică este închisă, cantitatea de deşeuri colectată ajunge la aproximativ 250 de tone, deşeuri care rămân neridicate până a doua zi, când platformele sunt deja supraîncărcate. În aceste condiţii, se poate observa cu uşurinţă că noul program al firmei Tracon nu permite desfăşurarea activităţii de colectarea a deşeurilor în condiţii optime. Modificarea programului de lucru provoacă blocaje în colectarea deşeurilor şi afectează sănătatea populaţiei, precum şi imaginea oraşului.

În această situaţie, compania Polaris M Holding anunţă cetăţenii, agenţii economici şi instituţiile publice că activitatea de colectare a deşeurilor se va realiza în funcţie de programul depozitarului şi nu-şi asumă responsabilitatea pentru viitoarele blocaje cauzate de scurtarea programului lucru al firmei Tracon.

 

DIRECTOR GENERAL,
Adrian Picoiu
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

RITUALURI DE NUNTĂ LA LIBERALI
scris de Lucian Cristea
În PNL, în perspectiva alegerilor locale, au început ritualurile de nuntă, după anumite datini și obiceiuri(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii