Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
PENTRU CLAUDIU PALAZ, LIKE-ul E CA TESLA !

PENTRU CLAUDIU PALAZ, LIKE-ul E CA TESLA !(2109)

Ca sculă universală, tesla a jucat un rol important în activitatea politică a domnului Claudiu Palaz, participând direct la luarea unor decizii.
Pentru necunoscătorii în materie de scule și unelte, fac precizarea că tesla este instrumentul cu care bărbații, mă rog, unii dintre ei, se lovesc deseori în testicule, fie din grabă, lipsă de experiență sau nerespectarea regulilor de protecția muncii. Dar și din îngâmfare, aroganță și lipsă de modestie…

De multe ori, în diverse conjuncturi, tesla definește profilul unui politician. Cum sunt, de pildă, recunoscuți cei care l-au trădat pe Dragnea? Simplu, după teslă.
Se spune despre ei: “Ăștia și-au dat singuri cu tesla în…”

Deducem de aici că folosirea teslei întrunește toate condițiile unui sport individual. Totuși, de când cu Facebook-ul, domnul Palaz a înlocuit tesla cu like-ul, o dovadă certă a progresului personal, chiar și în absența sa!

Dispariția subită a domniei sale de pe scena politică locală a provocat îngrijorare printre puținii săi, dar răi, susținători. Iarna trecută, de pildă, era unul care îi bascula câte o remorcă cu zăpadă în fața casei, după care domnul Palaz se apuca să deszăpezească de unul singur, predându-ne o lecție civică.

Fără civismul domnului Claudiu Palaz, iarna asta nu a avut nici un “rost”, iar primarul Constanței..., cum să zic, am uitat și cum îl cheamă! De atâta pasivitate, am uitat cum sună și vocea lui Palaz! Când folosea tesla, era altă viață…

Se mai lovea cu ea, țipa, se văicărea, mima, striga, se enerva… Ce mai, jurai că a ieșit Opoziția în stradă!

Acum, a mutat lupta de clasă pe Facebook. Stă la pândă și vânează vrăbiuțe cu sculele altora, profitând de munca lor, în loc să se deplaseze la fața locului, pe teren, în calitatea sa de vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța.

Zilele acestea, a fost difuzat un reportaj-anchetă despre starea deplorabilă în care se află complexul sportiv de înot din Medgidia. Un demers jurnalistic justificat, corect și realizat cu profesionalism...

În fapt, un nou semnal de alarmă privind soarta unor baze sportive lăsate de izbeliște. În acest context, de apreciat reacțiile documentate și civilizate ale unor specialiști, factori de decizie, sportivi și simpli cetățeni, care au pus punctul pe I. Ca și răspunsul actualei administrații locale, care a promis că va face demersuri pentru obținerea fondurilor necesare refacerii bazinului de înot.

Claudiu Palaz a ținut și el să se manifeste ca simplu cetățean printr-un like. Dar domnul în cauză nu este un cetățean oarecare…
Domnia sa este fostul prefect al județului Constanța!
Un important factor de răspundere. Patriot.
Ani de zile, reprezentantul Guvernului în teritoriu!

În timpul mandatului său, bazinul de înot încă mai putea fi salvat! Domnul Palaz a fost subprefectul și secretarul general al Prefecturii Constanța și a primit numeroși reprezentanți ai guvernelor PSD, PD etc. care s-au perindat la putere.

Ca prefect, de câte ori a fost la Medgidia?
Domnia sa ocupă în prezent înalta funcție de vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța! Mai mare și mai tare decât prefectul! Aliatul de nădejde al PSD.

Când e criticat, ce spune? Că s-a înfrâțit cu PSD ca să poată să-i ajute pe cetățeni...
Și ce face domnia sa? În loc să-i ajute pe edili să finalizeze repararea podului și asfaltarea străzilor adiacente din zona Intim a orașului, măcar ca la Pietreni, dă like-uri la materialele care propagă antipatia și ura față de primarul Valentin Vrabie..
Cine s-a născut la Pietreni?

De bine de rău, tesla nu învrăjbea pe nimeni...
De când i s-a dat undă verde de la centru să se țină de coada PSD, da’, cum să zic, să se prindă bine de ea și să nu-i mai dea drumul, Claudiu Palaz se simte important.

Nu domnia sa a avut geniala inițiativă de a se pune capră la primul joc, numit “Lapte gros”, disputat între PMP și conducerea PSD Constanța?
Ca să-și vadă calculele împlinite, era în stare să se facă frate și cu dracul!
Până la urmă, s-a înfrățit cu PSD, mai tare decât dracul!
Exact în perioada în care tatăl său politic, Traian Băsescu, se jura cu năduf cum că nici nu vrea să-i vadă pe pesediști în față!

Ei, Doamne, câte nu a zis “tata mare”!
În postura de clarvăzător, Palaz a tras PMP după el în cea mai contestată combinație politică…

Dintr-un vânător de pesediști care promitea, Palaz a ajuns un simplu politician de provincie, dovadă starea de automulțumire în care se complace.

De fapt, domnia sa are o misiune clară.
Este vârful de lance în disputa dintre PSD și primarul independent Valentin Vrabie.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii