Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
LIVIU DRAGNEA ȘI-A TRIMIS COLABORATORII LA CRATIȚĂ!

LIVIU DRAGNEA ȘI-A TRIMIS COLABORATORII LA CRATIȚĂ!(1593)

De azi înainte, viața lui Liviu Dragnea se înmulțește cu opt.

Cu cifra opt. Cu figura opt, după modelul mucenicilor de Bucovina.

Totul ori opt, de când a promovat alte opt femei în diverse funcții de conducere.

De 1 martie, opt mărțișoare, opt cadouri de opt martie, opt buchete de flori, opt aprecieri.

Opt la fel, ca să nu aibe vorbe cu doamnele…

Trebuie să recunosc, mare curaj are domnul Dragnea! Promovarea femeii, nu zic, dar nu feminizarea partidului de la cap, unde a pus o doamnă din Videle pe post de premier!, la coadă! Feminizarea partidului și a Guvernului, unde deja bărbații sunt în minoritate. Cel puțin, din punct de vedere vocal…

Dincolo de doctrina sa feminină, e limpede că Liviu Dragnea se crede cocoș și acționează în concordanță cu închipuirie sale …

Parcă îl și aud povestind un nou episod din întâlnirile sale războinice cu Codruța Kovesi. Cooooocococooo…
Când aude de Kovesi, i se zbârlește creasta! Face precum un turmentat căruia îi torni pe gât o oală cu zeamă de varză acră…Ei, dacă era doamna Kovesi în organizația sa, mă rog, alta era și situația lui…

De ce are nevoie de atâtea femei? E drept, era înconjurat de foarte mulți bărbați, dar, în finalul luptei sau la Congres, s-au comportat ca niște veritabile muieri. Sunt unii care, după ratarea puciului, s-au întors la picioarele sale ca să-i ceară iertare.

Mai bine făceau pe nebunii în continuare. Știau că “tătuca” nu iartă și nu uită, așa că nu mai aveau rost regretele eterne.

La ce bun s-au comportat lamentabil ca niște muieri?
Până la urmă, Dragnea tot s-a răzbunat. Le-a retras o clasă și le-a pus pe cap o cloșcă! Sigur, glumesc, o femeie.

În majoritatea județelor importante, funcționează o celulă a grupării opt ori opt. Opt bărbați, alții decât titularii funcțiilor de conducere din teritoriu pe linie de partid, ori opt femei,

Atenție, drăcoase, puse pe treabă și conectate direct la Dragnea, îngerul lor păzitor. Să te ferească Dumnezeu de zelul femeii promovate mură-n gură și care începe să se obișnuiască rapid cu aerul tare al Everestului numit Putere…

Deocamdată, femeile lui Dragnea nu au alt Dumnezeu decât pe șeful PSD.
Ați văzut cum a percutat doamna Carmen, ministrul de Interne? Și-a asmuțit trupele de jandarmi pe cei câțiva protestatari, care, ce-i drept, bruiau lucrările Congresului PSD…

Credeam că execuția lui Tudose a fost o întâmplare, dar iată că ministrul de Interne s-a dovedit a fi o femeie de nădejde. În ce privește promovarea femeii, șeful pesediștilor a dat dovadă, în opinia mea, de exces de zel.

Am asistat la o promovare vrac cu basculanta, fără respectarea unor minime condiții. Au contat doar ochii lor frumoși! O chestie care a fost dictată mai mult după ureche, evident, sub influența unui entuziasm specific celor care vor să își arate mușchii încordați la maxim.

Ca la întoarcerea oștirilor victoroase de pe front, domnul Dragnea a aruncat de la balconul partidului cu funcții în femei. Dacă nu s-ar fi aflat personal într-o situație critică, aș fi zis că avem de-a face cu un montaj la caterincă.

Sunt convins că, după cele întâmplate în ultima vreme, domnul Dragnea are mai multă încredere în femei, cu care, de altfel, s-a și înconjurat după regula unui brâu protector. Indiferent de scopul preconizat, Liviu Dragnea și-a trimis colaboratorii masculi la cratiță!

De acum încolo, T-ul este direcția lor în partid și cartea de bucate unitatea de monolit. Cu atâtea femei în subordine, îi doresc președintelui PSD armonie deplină. Ferească cel de sus să nu înmulțească, zic, corect cu opt, că îl umplu fetele de pene.

Ar trebui să ia în seamă că de o bună bucată de vreme Gabriela Firea tulbură cu gheruțele ei finuțe, suflecată până la brâu, apele în partid și trântește ușile la sediul Guvernului! Când nu o aleargă mafioții interesați să o captureze cu un tomberon pe post de capcană, o șicanează miniștrii PSD!

Care miniștri? Ăia pe care i-a trimis Liviu Dragnea la cratiță? Când se vor prinde celelalte femei promovate că doamna Firea vrea să-i ia locul lui Iohannis la palat, atunci, să te ții, neică, tămbălău!

Așa e când își face omul permanent cu mâna lui!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii