Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Acțiuni PNL în comuna Pantelimon: constituirea organizației locale a OFL și campanie de ajutorare a nevoiașilor

Acțiuni PNL în comuna Pantelimon: constituirea organizației locale a OFL și campanie de ajutorare a nevoiașilor(1783)

Comuna Pantelimon a fost, la finele săptămânii trecute, gazda mai multor acțiuni și activități desfășurate sub sigla Partidului Național Liberal. Astfel, membri ai organizației Constanța a Clubului Studenților Liberali, alături de doamnele din Organizația Femeilor Liberale, s-au deplasat în localitatea constănțeană, care, în urmă cu câteva luni, și-a ales, după 20 de ani de administrație PSD, primul primar liberal.

Activitățile desfășurate au vizat două obiective clare: crearea Organizației Femeilor Liberale din Pantelimon a și desfășurarea unei campanii umanitare pentru ajutorarea familiilor sărmane din localitate.

Președintele Organizației Femeilor Liberale municipiul Constanța, Adriana Câmpeanu, împreună cu prim-vicepreședintele Carmen Alecu și vicepreședintele Mădălina Niculescu, au pus bazele OFL Pantelimon, urmând ca, în perioada următoare, să se organizeze alegeri pentru BPL al OFL Pantelimon.

La această întalnire au participat consilierul județean liberal Bogdan Bola, primarul comunei Pantelimon, Costel Armășescu, și consilierii locali ai Partidului Național Liberal.

De asemenea, tinerii liberali și-au ținut promisiunea și au revenit în comuna Pantelimon într-o campanie de ajutorare a familiilor mai puțin norocoase. Astfel, peste 20 de familii au primit vizita membrilor Clubului Studenților Liberali, aceștia fiind însoțiți de membri ai organizației locale a TNL, de primar și consilieri locali liberali.

Din păcate, sunt foarte multe familii cu o situație materială precară, după 20 de ani de conducere pesedistă, timp în care locurile de muncă au dispărut. Sărăcia, condițiile precare de trai, lipsa infrastructurii și a investițiilor au adus cetățenii acestei comune la limita răbdării, iar din aceste motive, campania TNL și CSL va continua și în lunile următoare”, a promis președintele CSL Constanța, Adrian Lupașcu.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PNL A DEMONSTRAT CĂ ARE CU CE ȘI CU CINE!
scris de Lucian Cristea
Zilele acestea, PNL Constanța a demonstrat că, la nevoie, știe să se regrupeze și să devină o forță pe scena politică. O(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI