Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
CLAUDIU PALAZ, CAMPION LA BÂRNĂ !

CLAUDIU PALAZ, CAMPION LA BÂRNĂ !(2280)

Dintre toți politicienii constănțeni, Claudiu Palaz are toate șansele să intre, în materie de tupeu, în Cartea Recordurilor, fiind la un pas de a câștiga toate medaliile aflate în vigoare sau în curs de certificare.

Domnia sa este singurul gimnast omologat politic, specialitatea sa fiind bârna. În cercurile sale intime, i se spune “Asul la bârnă din politichie”, fiind apreciat pentru evoluțiile sale la acest aparat.

Principalul număr de dificultate constă în faptul că domnia sa execută exercițiul fără a vedea bârna din ochiul lui!

La început, pe pipăite.
După aceea, depistează bârna pe bază de miros.
Vede paiul din ochiul adversarului, dar nu vede bârna din ochiul său!
Și, cu toate acestea, așa, pe NV, în beznă, cum s-ar spune, încalecă bârna ori de câte are vreun interes.

Claudiu Palaz se remarcă printr-un simț artistic ieșit din comun cât timp evoluează pe bârnă. Pentru domnia sa, bârna reprezintă aparatul care îi alimentează tupeul remarcabil cu care se afișează peste tot.
Trebuie să ai un tupeu cât casa să stai călare pe bârna din ochiul tău și să negi acest lucru!

Învățat cu figurile obligatorii impuse de aparatul său preferat la gimnastică, bârna, domnului Palaz îi place la nebunie postura lupului moralist.
Din câte știu, se dă în vânt după figura lupului moralist, dar fioros, căruia îi curg balele de nervos ce este dumnealui în momentul în care combate.

Și în cazul său, lupul moralist respectă regula de bază.
Își schimbă blana, mai ales când recrutează noi veniți în partid, dar năravul, ba!

Primele exerciții la bârnă au fost făcute în perioada în care înjura PSD și noi îl credeam sincer, ca fraierii, și ne bucuram că are cine să ne apere de “ciuma trandafirie”...

Aiurea.
Totul se reducea la un șpagat, o cumpănă în derizoriu, două piruete din zbor și cam atât în privința opoziției contra PSD!

De cum s-a urcat, la început, ajutat de câțiva voluntari, pe bârnă, Claudiu Palaz ne-a arătat adevărata sa față pesedistă.

Dumnealui mărturisește că era “contra” în privința lui Radu Mazăre, Sorin Strutinsky et. Comp., dar, în rest, urcat pe bârnă, dumnealui adoră politica PSD!
Chiar și acum după ce și-a arătat fața hâdă în scandalurile care au măcinat partidul?
Din dușman recunoscut al PSD, a devenit aliat!

Ăsta-i riscul de inundații cu lupul moralist.
În aceeași notă cu bârna din ochiul lui, din dușman declarat al traseiștilor politici a devenit tovarășul lor!

Ca să-i atragă în număr cât mai mare, a organizat o zi a porților deschise în PMP și deschise sunt și în ziua de astăzi!
PMP are nevoie de capital uman.
Nu contează valoarea, ci grămada.

De când îl zgândăre bârna sub braț, își ia în serios rolul de lup moralist al PMP. L-a luat la șuturi pe Turcescu, căruia a ținut să-i reamintească în față că dumnealui este jupânul PMP la Constanța!
Adevărul este că, după papara primită, Turcescu și-a amplasat coada între picioare și dus a fost la București…

După acest succes fulminant, Claudel s-a arătat a fi rușinat, chipurile, de limbajul neacademic al primarului orașului Medgidia! Drept care, transformând bârna în tribună a PMP, a ținut să înfiereze cu mânie proletară un derapaj al lui Valentin Vrabie! Ca și cum domnia sa nu ar avea nici un păcat în biografia sa de politician!

Pentru că, în general, din cauza bârnei, are probleme cu orientarea în timp și spațiu, domnul Palaz nu este la fel de prompt și de vehement în a explica situațiile în care este vehiculat și numele său!
Păi, dacă vrei să organizezi conferințe de presă ca să-i înfierezi cu mânie proletară pe primarul Vrabie sau pe Robert Turcescu, fă același lucru și în cazul tău…

Dă-te jos, domnule Claudel, de pe bârnă și explică ce treabă au diverse instituții ale statului cu vila ta din Constanța!
Sau a tatălui, mă rog, că am înțeles că sunteți ca Iliescu, sărac și cârpit în fund!

E vreo nepotrivire de caracter în această poveste?
E drept, dumneavoastră aveți un limbaj elevat, dar pe noi ne interesează să ne lămuriți în legătură cu faptele încriminate de instituțiile aflate în discuție.
După aceea, nu aveți decât să le dați lecții de bună purtare domnilor Vrabie, pe care vă faceți că nu îl cunoașteți, și Turcescu, fugărit, din punct de vedere ideologic, de pe teritoriul județului Constanța.

Ca să te iei de viața altora de la nivelul bârnei, e musai să-ți faci ordine în propria ta ogradă, cum zice proverbul.

Au vreo legătură chestiunile privind regimul vilei, invocate de cei care au pus pe tapet cazul, cu perioada în care ați activat ca prefect?

Ce e cu legenda piciorușelor de pod, la care fac unii referire?

Chiar dacă, acum, stați bine pe bârna Puterii, nu strică, zic eu, ca din când în când să coborâți cu picioarele pe pământ ca să nu pierdeți contactul cu realitatea.

Chestiunile nelămurite, rămase în coadă de pește, nu fac decât să amplifice suspiciunile asupra fostului prefect…

Sunt exact aceleași instituții cărora Palaz le cerea explicații în cazul Nicolaescu!

În plus, se conturează o nouă dispută Palaz - Făgădău.

De data aceasta, mingea este în terenul primarului de Constanța!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii