Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
OPRIȘAN: NOUL DUMNEZEU AL PSD  CONSTANȚA ?

OPRIȘAN: NOUL DUMNEZEU AL PSD CONSTANȚA ?(3227)

Domnul Marian Oprișan, lupul singuratic al PSD Vrancea, nu s-a putut abține să nu-i servească o replică dură și rece lui Liviu Dragnea, asigurându-l că, la o adică, nu ar fi exclus ca și domnia sa să dispară subit. Sună egal ca în “Nașul”, dar nu s-a ajuns chiar până acolo! Cu toate că ne aflăm într-o perioadă marcată de numeroase dispariții misterioase…

Sunt sigur că vrânceanul s-a referit la posibila dispariție în plan politic. Schimbul de replici a avut loc în timpul unei ședințe prezidate de Liviu Dragnea la Focșani. Paradoxal, Oprișan era izolat chiar la el acasă, fiind plasat singur în primul sau al doilea rând de scaune. Și atunci, ca în multe alte ocazii, domnul Oprișan a dovedit că are sânge în instalație și nu se pierde cu firea în fața lui “tătuca’...

Ba, chiar mai mult de atât, a avut curajul să-l înfrunte în câmp deschis cu prilejul ultimului mare scandal pus în scenă de Dragnea. Ca să adune cât mai multe adeziuni pentru susținerea sa în fruntea PSD, domnul Dragnea a făcut un turneu prin țară, optând pentru o serie de discuții individuale după metodele tovarășului. Cât este el de orgolios, președintele PSD a bătut și la poarta lui Oprișan, chiar la el acasă, în tentativa parșivă de a se asigura că nu o să aibe parte de surprize neplăcute din partea Vrancei.

Și de această dată, domnul Oprișan și-a păstrat nealterat sângele în instalație și poziția adoptată încă de la începutul crizei din interiorul partidului. Cu alte cuvinte, i-a spus lui Dragnea că susține tabăra adversă domniei sale și, ca atare, nu vrea nici să-l mintă, nici să-l încurce.
Un gest corect, care spune multe despre caracterul domnului Oprișan. Ca veritabil jucător.

Cred că, în ciuda felului său confuz de-a fi, până și Liviu Dragnea a apreciat sinceritatea liderului de la Vrancea, chit că, în realitate, a primit o lovitură direct în figură. Ceva s-a întâmplat la vârful partidului și poate chiar în interiorul sufletesc al domnului Dragnea, pentru că, surprinzător, Oprișan s-a bucurat de susținerea sa!

Punctez din nou, pentru că momentul este unicat în felul său. Dragnea a plecat cu coada între picioare de la Focșani și a rămas cu ea bine fixată tot acolo pe întreaga durată a Congresului PSD.

Finalul acestui episod a fost unul de-a dreptul senzațioal. În timp ce unii au plătit cu capul pentru greșeli mai mici, Oprișan s-a întors acasă, pe calul lui alb, învingător și promovat ca lider autentic și peste suflarea pesedistă din județul Constanța, lângă Vrancea!

Puțini sunt cei care știu că, în visele lui cele mai frumoase, domnul Oprișan visa la regatul de astăzi, al întregii Regiuni de Sud-Est...

Rămâne de văzut în ce măsură echipa de la Constanța, lovită în amorul propriu, va percuta sub semnul logistic al domnului Oprișan și care sunt schimbările preconizate. Sunt curios cum vor comunica Felix Stroe și Marian Oprișan, cunoscut fiind faptul că liderul de la Vrancea avea o relație foarte bună cu Nicușor Constantinescu, Radu Mazăre et. Comp.
Ceea ce nu se poate spune despre actuala conducere a PSD Constanța.

Într-un procent substanțial, la această rubrică, am prevăzut, printr-o intuiție profesională, saltul lui Oprișan. Un moment important al ascensiunii sale l-a reprezentat prezența, într-un mediu cu mult fast, a președintelui Iohannis, prezent la o amplă manifestare desfășurată la Focșani și Mărășești.

Cu acest prilej, Oprișan a demonstrat că este și un bun diplomat. S-ar putea ca această calitate să-i fie de folos la Constanța…

Rămâne de văzut cine va rămâne Dumnezeul PSD Constanța!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
https://www.ctbus.ro/ConsultarePublicaTraseeConstanta/

Editorial

-TANȚA ȘI COSTEL-, NUME -DE COD-
scris de Lucian Cristea
Dacă s-ar fi introdus mai devreme noile reguli de funcționare a restaurantului din Medgidia care le poartă numele, Tanța și Costel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii