Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Invitație la Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică

Invitație la Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică(1177)

Începând de joi, 22 Martie și până pe 25 Martie, 2018, la Pavilionul Expozițional Mamaia, va avea loc Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică 2018, împreună cu Târgul de Mobilă 2018, un eveniment ce este adresat în mod special, dar nu numai, deținătorilor și managerilor de proprietăți hoteliere și de catering de pe malul Mării Negre, interesați în dotarea sau reamenajarea unităților respective.

Concomitent cu acest eveniment se va desfășura și Târgul de Turism Vacanța Constanța.

La târg sunt invitaţi să participe: agenţii de turism, tour-operatori, furnizori de activităţi de aventură şi sporturi extreme, hoteluri, pensiuni, companii aeriene, autorităţi publice, asociaţii de promovare turistică reprezentând destinaţiile turistice din România şi reprezentanţi ai unor Oficii de turism din străinătate care vor propune publicului din întreaga regiune o ofertă atractivă de pachete turistice (turism montan, turism de tratament, de aventură, city break-uri), oferte pentru vacanţele verii 2018, în cadrul unui eveniment binemeritat şi aşteptat! 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

POLIȚIE SAU GRĂDINIȚĂ CU ORAR REDUS?
scris de Lucian Cristea
Reiau Cazul DANCU. Domnia sa susține că a fost lucrat de o grupare locală, care i-a băgat o strâmbă la secretarul de stat Despescu, p(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii