Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Adriana Câmpeanu, secretar regional al OFL:  La nivelul Organizației Femeilor Liberale ne propunem o intensificare a acțiunilor dedicate femeilor implicate sau nu în politică.

Adriana Câmpeanu, secretar regional al OFL: La nivelul Organizației Femeilor Liberale ne propunem o intensificare a acțiunilor dedicate femeilor implicate sau nu în politică.(2092)


Începând cu data de 26 martie, doamna Adriana Câmpeanu, președintele OFL Municipiul Constanța, a fost numită secretar regional al Organizației Femeilor Liberale, având atribuții în regiunea Sud-Est.

„Numirea în funcția de secretar regional al OFL pentru regiunea Sud–Est mă onorează și, în același timp, mă responsabilizează mai mult, atât în activitatea mea ca președinte al Organizației Femeilor Liberale municipiul Constanța, cât și în calitatea mea de consilier municipal. La nivelul Organizației Femeilor Liberale ne propunem o intensificare a acțiunilor dedicate femeilor implicate sau nu în politică”, a declarat Adriana Câmpeanu.

Decizia de numire a fost semnată de secretarul general al OFL, Daniela Nicolescu.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
https://www.ctbus.ro/ConsultarePublicaTraseeConstanta/

Editorial

-TANȚA ȘI COSTEL-, NUME -DE COD-
scris de Lucian Cristea
Dacă s-ar fi introdus mai devreme noile reguli de funcționare a restaurantului din Medgidia care le poartă numele, Tanța și Costel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii